Muhabbet kuşumun dışkısında sarı sıvı

Beyh

Yeni Üye
Merhaba dişi muhabbet kuşumun dışkısında yaklaşık iki aydır sarı sıvı var. Dışkısından hastalık analizleri yorumuna yazmıştım yeni konu açın demiştiniz. Bir video ve videonun sonunda dışkıdı da var.yem kabukları yapışmış dışkıya ama normalde yem dışkılamıyor.. Bakteri virüs kaynaklımı karaciğer sorunu mu ne yapmalıyım. Probiotik içinde c vitamini de var. Depovit marka F5.. Nasıl beslemeliyim. Neler kullanmalıyım ilaç anlamında.. https://streamable.com/vmnzck

Kuş fazla kilolu geldi bana. Muhtemelen karaciğer yağlanması var. Bol bol hareket etmesi gerek. Sık sık uçmaya zorlayın. Probiyotiğe devam edin sıklaştırın. Ayrıca oilmix-s ürününü tavsiye ederim yağ yakmasına yardımcı olur. Kanatlı oil markasının kadachol ürünü de fayda sağlayacaktır. Karaciğeri destekler. Ayrıca Yemlerine 1/4 oranında keten tohumu 1/4 kanarya yemi karıştırın

Çok teşekkür ederim. Kuş aldığımdan beri çok hareketli bir kuş değil kafeste büyümüş. Uçmayı bizde öğrendi. Öğlene kadar kafeste yarım günde açıyorum kafes dışında oluyorlar ama bir aydır kilo aldı kanarya yemi ağırlıklı dal darısı ve karışık tohumların bulunduğu yemler veriyorum. Bu dışkıdaki sarı sıvı için kadacholumu kullanacagız. Ne miktar kaç günde bir. Üstünde yazar mı

Çok teşekkür ederim. Kuş aldığımdan beri çok hareketli bir kuş değil kafeste büyümüş. Uçmayı bizde öğrendi. Öğlene kadar kafeste yarım günde açıyorum kafes dışında oluyorlar ama bir aydır kilo aldı kanarya yemi ağırlıklı dal darısı ve karışık tohumların bulunduğu yemler veriyorum. Bu dışkıdaki sarı sıvı için kadacholumu kullanacagız. Ne miktar kaç günde bir. Üstünde yazar mı
Haftada 2 gün verin hatta ilk hafta gün aşırı verin. Dışarı çıkmaları yetmez uçmaları lazım. İki kuşa da aynı şeyi uygulayın. İkisi de kilolu. Kadokhol vermediğiniz günlerde de probiyotik verin.

Geri