Sarı cesur
Yeni Üye
Benimkide öyle dışkılar yapmaya başladı üretici videolarızleye izleye bir çok şey öğrendim. Suyuna sirke katın. Deneyin birkaç damla kadar. Geçmezse yarım litre suya 5 diş sarımsagı ezip atın yarım limon sıkın bir yemek kaşıgı sirke koyun bir taşım kaynatıp soğutun birkaç gün bu sudan suluguna bir yemek kaşığı fslan ilave edin benimki toparladı. Başka bir zamanda kursak man tarı vs dediler kuşum kustu tam üç ay denemediğim kalmadı. Enson 4n 1mix diye bir ilaçlla ölümden döndü.arkasından probiotik uyguladım yulaf daldarısıda yedirdim bitamin verdim Şimdi çom şikür iyiHayır yemedi. Daha önce yeme davranışı hakkında ve birçok şey hakkında
https://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/kusum-hasta-mi.90822/
başlığını açmıştım. Ama sizin dışınızda cevap veren olmadı. O yüzden bir de bu başlıkla soru sordum.
Suya sirke katılması önerilmiyor. Lütfen sizde bundan sonra kuşunuzun suyuna sirke katmayin.Benimkide öyle dışkılar yapmaya başladı üretici videolarızleye izleye bir çok şey öğrendim. Suyuna sirke katın. Deneyin birkaç damla kadar. Geçmezse yarım litre suya 5 diş sarımsagı ezip atın yarım limon sıkın bir yemek kaşıgı sirke koyun bir taşım kaynatıp soğutun birkaç gün bu sudan suluguna bir yemek kaşığı fslan ilave edin benimki toparladı. Başka bir zamanda kursak man tarı vs dediler kuşum kustu tam üç ay denemediğim kalmadı. Enson 4n 1mix diye bir ilaçlla ölümden döndü.arkasından probiotik uyguladım yulaf daldarısıda yedirdim bitamin verdim Şimdi çom şikür iyi
Neye inanacağımı şaşırdım, kimi çok faydalı diyor kimi önermiyorSuya sirke katılması önerilmiyor. Lütfen sizde bundan sonra kuşunuzun suyuna sirke katmayin.
Kanatlı uzmanlar sirkeli suya karşıNeye inanacağımı şaşırdım, kimi çok faydalı diyor kimi önermiyor