Muhabbet kuşumun dışkısı siyah

Semanur Özel

Yeni Üye
Muhabbet kuşum yaklaşık 3 haftadır böyle ilk önce yeşilimsi dışkı yapıyordu sonra siyaha döndü, veteriner bana probiyotik verdi 4-5 gün kullandım ama dışkısı daha fazla sulandı ve koyulaştı. Ne yapmam gerekiyor ne kullanmam gerekiyor? Bir de muhabbet kuşumda epilepsi hastalığı var.

Dışkı net resmini hızlı reaim.com yükleyin linki burda paylaşın. Ayrıca kuşun videosunu çekip streamable.com paylaşın

Muhabbet kuşum yaklaşık 3 haftadır böyle ilk önce yeşilimsi dışkı yapıyordu sonra siyaha döndü, veteriner bana probiyotik verdi 4-5 gün kullandım ama dışkısı daha fazla sulandı ve koyulaştı. Ne yapmam gerekiyor ne kullanmam gerekiyor? Bir de muhabbet kuşumda epilepsi hastalığı var.

Gittiğiniz veteriner kanatlı (kuş) veterineri miydi? Ne teşhisi koydu ? Probiyotik ilaç değil takviyedir,bağırsaklara faydalıdır,ishale ve kabızlığa iyi gelir, yararlı bakteriler zararlı bakterilere karşı koruma sağlar. Ama kuşunuzda tedavi gereken bir durum var ise ilaç kullanmak durumunda kalırsınız. Probiyotik çok da etkili olmaz böyle durumlarda. İshal varsa çok su içtiğinden olabilir,böbrek sorunu olabilir veya iç parazit olabilir. Epilepsi hastası olmasına gelirsek emin misiniz? Teşhisi kim koydu? Epilepsi ile salmonella karıştırılabiliyor mesela.
Kuşunuzun videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını görelim.
Hızlıresim.com sitesini (foto için),Streamable.com sitesini (video için) kullanılabilirsiniz. Kuşunuzun kaç gr ağırlıkta olduğunu da bizlere yazınız. İştah ve enerji durumu nedir daha çok detay veriniz. Öğürme kusma burunda gözde akıntısı vs var mı?

Geri