Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dişi muhabbet kuşumun ceresi kabardı ve kabuklu dahası burun delikleri git gide kapanıyor küçüldü tuzlu su vs sirke açmadı bilgisi olan var mı bu hastalık mı geç kalmak istemiyorum zor nefes alıyor çünkü kuş veterineri yok bilgisi olan var mı
Dişi muhabbet kuşumun ceresi kabardı ve kabuklu dahası burun delikleri git gide kapanıyor küçüldü tuzlu su vs sirke açmadı bilgisi olan var mı bu hastalık mı geç kalmak istemiyorum zor nefes alıyor çünkü kuş veterineri yok bilgisi olan var mı
Muhabbet kuşları ağızlarından nefes alamazlar genelde burunlarından alırlar. Burun deliklerinin kapanması ciddi sorun yaşatır. Mantar gibi duruyor. Ama yanlış yönlendirme yapmak istemem. Kafes kuşları.com a üye olursaniz orda daha net bilgi alırsıniz hocalardan ve çözümünden.