Berkay 446
Yeni Üye
6 aylık erkek kuşumun agzında salya geliyor dışkıdını cıvık yapıyor kursak mantarı diyecegim ama agzı kokmuyor ve kursagı şiş degil sizce ne olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 61413 video atamadım dostya çok buyuk diyorDışkı resmi ve kuşun resmini- videosunu gonderirir misiniz
Streamable.com yukleyebilirsiniz videoEkli dosyayı görüntüle 61413 video atamadım dostya çok buyuk diyor Ekli dosyayı görüntüle 61414Ekli dosyayı görüntüle 61415
Yapamadım kardm ya video çok lazımmı lazımsa discord kulanıyorsan atıyımStreamable.com yukleyebilirsiniz video
Öğürme ya da baska bir belirti var mı, ne kadar suredir boyleYapamadım kardm ya video çok lazımmı lazımsa discord kulanıyorsan atıyım
1 aydan beri böyle durumu kotuleşmiyorda iyileşmiyorda aynı hep oguruyor nadirenÖğürme ya da baska bir belirti var mı, ne kadar suredir boyle
Öğürme ya da baska bir belirti var mı, ne kadar suredir boyle
Başka belirtiler kuş çok zayıf olmasada ginede zayıf oguruyor dedigim gibi nadiren halsiz duruyor başka birşey yokÖğürme ya da baska bir belirti var mı, ne kadar suredir boyle
Buyuk ihtimalle kursak mantarı, benim kusumda da koku yoktu ama onda da mantar vardiBaşka belirtiler kuş çok zayıf olmasada ginede zayıf oguruyor dedigim gibi nadiren halsiz duruyor başka birşey yok
Bende kuruma hastalıhından şupheleniyordum kurumada agız salyası belirtisi yoktu diyilmiBuyuk ihtimalle kursak mantarı, benim kusumda da koku yoktu ama onda da mantar vardi
Bastan sona izleyin dikkatlice
Kuruma diye bir hastalık yok zaten okudugum kadariyla kuruma dediğimiz şey diger hastaliklardan kaynaklanarak kuşun gucten dusmesi, kilo kaybetmesi vsBende kuruma hastalıhından şupheleniyordum kurumada agız salyası belirtisi yoktu diyilmi
anladm ama kuşun kursagı şiş degilKuruma diye bir hastalık yok zaten okudugum kadariyla kuruma dediğimiz şey diger hastaliklardan kaynaklanarak kuşun gucten dusmesi, kilo kaybetmesi vs
Benimkinin de şiş değildi, ayrıca komşumuzun hasta kuşuyla da ilgilenmiştik, yavrucağın son evreye kadar şişmedi kursağı, anlayamadık, maalesef kaybettikanladm ama kuşun kursagı şiş degil
mikostatin diye bi ilaçta varmış kursak mantarına karşı aksammıBenimkinin de şiş değildi, ayrıca komşumuzun hasta kuşuyla da ilgilenmiştik, yavrucağın son evreye kadar şişmedi kursağı, anlayamadık, maalesef kaybettik
Benim kusum hâlâ iyileşme sürecinde tam atlatamadık ama şimdi daha iyi ben flucan 150 mg tablet kullandım ama siz daha iyisi daha bilgili kişilere sorun ya da imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün sadece ilaçtan önce ve sonra 3 gün probiyotik kullanmayı unutmayınmikostatin diye bi ilaçta varmış kursak mantarına karşı aksammı
Megabakteri tedavisi daha uzun sürmüyor mu?Mikostatin mantara karsi iyidir ben kullanmistim kusun agzina direk 2 damla mikostatin 2 damlada su ver daha iyi etki olyo suluguna da yarim su 5 damlada mikostatin kat 2 3 günde duzelir