Kuşumölüyor.
Yeni Üye
kafesin fotosunu atar mısınız?Muhabbet kuşumu dün gece 9 gibi ezdim ölmedi yaşıyor ezdiğimde burnundan az kan geldi şuan hareket edebiliyor uçuyor yem yiyor ama kuyruğu titriyor
Hmm hep yatıyor yemini yiyor geziyor falan ama göbek tarafı titriyor teşekkür ederimGeçen biride üstüne oturmuştu forumdan o da ölmedi galiba. Baygınlık geçirmiş sonra toparlamıştı en son.
Hmm umarım en yakın zamanda iyileşir ölürse kendimi affedemem teşekkür ederimStrese girmiştir
Biz oyun oynuyorduk ben kalorifere doğru gidiyordum ayağıma geldi ayağımın ucuyla biraz ezdim ezmemle ayağımı çekmem bir olduEzdim derken ?
Dışkıları eskisi gibi tamamve dışkılarını?travma geçirmiş olabilir.onu yanındayken sessiz ve yavaş olun
kafesin fotosunu atar mısınız?
neresini ezdiniz?kafes fotosunu atmamış hızlıresim adlı siteye yükleyinBiz oyun oynuyorduk ben kalorifere doğru gidiyordum ayağıma geldi ayağımın ucuyla biraz ezdim ezmemle ayağımı çekmem bir oldu
kafesin fotosunu atar mısınız?
sadece kuyruğunun çok az ilerisi 1 salise ve ne biliyim böyle hafifce organları zarar görücek şeklinde değildi fotoğrafı atamam çünkü telefonum yokneresini ezdiniz?kafes fotosunu atmamış hızlıresim adlı siteye yükleyin
sitres süresi 1 hafta sürer değilmiStrese girmiştir
kuştan kuşa değişir.ona daldarı verin.sevdiği şeyleri yapınBilgili üyeler daha iyi cevap verir @yao ako
abi orgaanlarına bişey olsaydı Allah korusun 1 gün dayanmazdı değilmi sitrese girdiyse kaç gün girer seri cevap pleaseneresini ezdiniz?kafes fotosunu atmamış hızlıresim adlı siteye yükleyin
teşekkür ederimkuştan kuşa değişir.ona daldarı verin.sevdiği şeyleri yapın
evet tavsiye için teşekkürler pazartesi günü götürmeyi düşünüyoruzİmkanınız varsa veterinere götürün burnundan kan gelmiş ne olur ne olmaz