Merhaba, bayram yaklaştı ve ailem ile beraber Antalya'ya 1 haftalığına gitmek durumunda kaldım, haftaya pazar gününe bilet satın aldık ve kesin gitmemiz gerekli. 2 kuşum var biri dişi biri erkek çok iyi anlaşıyorlar, kafeste kapalı durduklarında kavga etmiyorlar. Hiç onlardan ayrı 1 günden fazla geçirmedim yani en fazla 1 gün kafeste durdular, yanımda götürmek isterim fakat gideceğimiz yerde 2 kedi var ve Antalya buralara göre daha sıcak olduğundan iklim değişikliği yaşamalarını istemiyorum. Kendim 3 yöntem düşündüm sizden de fikir bekliyorum. 1. olarak odamın ışığını kumandadan kısarak kuşlarımı kafes açık şekilde odada kapalı bırakmak, ışık kapalı olunca çarpıp düşebiliyorlar bir kuşumu bu şekilde kaybettiğim için emin değilim. 2. olarak dediğim gibi yanımda götürmeyi düşündüm fakat 2 kedi olduğundan ve iklimi çok daha farklı olduğundna nasıl olur bilemedim, 3. olarak ise yakın bir akrabama vermeyi düşündüm ama tanıdığı insanlardan ve alıştıkları çevreden uzak 1 hafta geçirdiklerinde nasıl olur bilemedim? geri geldiğimde aynı yerlerine koyduğumda eskisi gibi olacak mı geri yerlerine alışacaklar mı? siz ne tavsiye edersiniz ne yapmak gerek, fikirlerinize çok ihtiyacım var.