İzmir/Bornova da yasiyorum tesekkur ederim cok simdi uyuyo birden durup bagiriyodu falan 4 5 gundur boyle basta bit falan sanip ilac sıktım kac kez duzelmedi hep orayi kasidiktan sonra bagirip cirpininca bakayim dedimde gordum yarin da sorucam umarim ciddi bisey degildir tekrar tesekkurler sizede ilginiz icinUmarım iyi olsun maşallah ona 12 yaşında. çok didikledikleri bir bölge. kanat arasındaki kuyruğa doğru olan kısım sanırım. dediğiniz gibi bakteri kapmış olabilir. Bana bir sprey vermişler idi. hayvanlar için kullanılıyor. yaraları temizlemek için adı: crystalin veterinerlerde bulunabiir. İnşallah iyi olsun. ama veterinere danışmadan lütfen kullanmayın. neredesiniz? hangi şehir?
İzmir/Bornova da yasiyorum tesekkur ederim cok simdi uyuyo birden durup bagiriyodu falan 4 5 gundur boyle basta bit falan sanip ilac sıktım kac kez duzelmedi hep orayi kasidiktan sonra bagirip cirpininca bakayim dedimde gordum yarin da sorucam umarim ciddi bisey degildir tekrar tesekkurler sizede ilginiz icin
Tamamdir sabahtan gotureyim cok tesekkurler tekrardanbornovada olmanız mükemmel bir şans. çünkü kuşlardan anlayan tek veteriner orada. Öz-Vet e götürün. ben Göztepe tarafında oturuyorum. Ama tek kuştan anlayan veteriner Öz-vet ve bornovada. Lütfen bir an önce gösterin. gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar var. kuşum shinigami ile oğuz bey ilgileniyor. elinden gelen herşeyi yapıyorlar.
Insallah kardesim sagolasinGeçmiş olsun inş bi en az 10yıl daha yaşar