Taha Şenkal
Meraklı Üye
Kuşumu elime ve omzuma alıştırdım ama sadece elimi yaklaştırdığım zaman geliyor seslendiğim zaman gelmesini sağlarım ?
Umarım çıkar yorumunuz için teşekkür ederimŞu anki aşamanız bile çok iyiyken bayğı zor bir şey istiyorsunuz bence Umarım yanıt çıkar.
Ele yaklaşınca geliyor o mesafeyi arttırmak istiyorumzaman ve ilgi ile istediğiniz olçur ilk aşama ele gelmesi
Ya ben sanırım yanlış anlattım tekrar yazayım ben kafesi açık bırakınca çıkıp omzuma kafama vücuduma konuyor sorun yok orda ama ben mesela aramızda masa var gel diyince gelmesini nasıl öğretebilirim diye sormuştum.şimdilik siz yaklaştırınca gelir zamanla siz istemeseniz bile kendiliğinden gelir önemli olan güven
Yulaf veriyorum seviyor dal darı seviyor bisküvi derken balık kraker fln mı ?gel diyip sevdiği bir oyuncağı gösterebilirsiniz veya bisküvi tarzı şeyler verebilirsiniz zamanla vermeden gel dediğinizde gelecektir
Tamam teşekkürlerBen gel deyince geliyor gel gel gel diyor ama bir eğitim vermedim zamanla kendisi alıştı kelime öğrenmek için geliyor dinlemek için onunla konuşun sevgi gösterisi yapın gelir zaten
Bende biraz yaptım ama çok takmıyor biraz mesafe artınca omzuma uçuyorBen kuşa daldırıyı çok sevdiği için onla eğittim uzattım yakınına gel oğlum dedim geldi sonra mesafeyi artırdım geldi öyle öyle geldi fakat bir gün sonra unuttu sürekli tekrarlayın bu eğitimi alışır
Tm teşekkürlerAnladim cok israr etme komut icin gel demeyi ogret gel oglum falan demeyi