Ziyanolduk
Yeni Üye
Arkadaşlar bu sabah meyve suyu içerken kuşumada az verdim 3 yudum içtim sanırım midesini bozdu evde vitamin ilacı yok napabilirim
Bu tür şeyler vermeyin zararlı, hangi farklı belirtiler var ?Arkadaşlar bu sabah meyve suyu içerken kuşumada az verdim 3 yudum içtim sanırım midesini bozdu evde vitamin ilacı yok napabilirim
Bilmiyordum bunu kendini kabartıyor ve çok halsiz sıcakta tuttum şimdi ise midesinden sesler geliyoBu tür şeyler vermeyin zararlı, hangi farklı belirtiler var ?
Videosunu yada fotoğrafnı atar mısınız ?Bilmiyordum bunu kendini kabartıyor ve çok halsiz sıcakta tuttum şimdi ise midesinden sesler geliyo
Nasıl atılacağını bilmiyorum yeniyim de. Normal bir insanın midesi bozulunca çıkardığı sesi çıkartıyor.Videosunu yada fotoğrafnı atar mısınız ?
Streamable sitesine video yükleyi,n, resim için klasresim ve hizliresim kullanın.Nasıl atılacağını bilmiyorum yeniyim de. Normal bir insanın midesi bozulunca çıkardığı sesi çıkartıyor.
Streamable sitesine video yükleyi,n, resim için klasresim ve hizliresim kullanın.
Önemli değil çabanız ve yardımınız için teşekkür ederim efendim@Recai SULAMİS e @yao ako yarın bakar ben pek anlamadım kusura bakmayın
Doğrusu biraz daha detaylı olması için video istedim böylece anlaşılması kolay olurÖnemli değil çabanız ve yardımınız için teşekkür ederim efendim
İlginiz için çok teşekkür ederimDoğrusu biraz daha detaylı olması için video istedim böylece anlaşılması kolay olur