Alahala ben sizi rapolamış mıyımEğer beni tekrar raporlamayacaksanız sorunuza cevap vermek isterim
Yuva hazırlığı yapıyor olabilir, ihtimal dahilinde.
Ablam bir şey daha soracam benim bu size sorduğum çift kavga ediyor şöyle ediyor dişi erkeği kovalıyor erkek hep uzak kalıyor eskiden daha kötüydü kuşları ayırdım 3 5 gün sora tekrar birleştim didişmeleri azaldı ama erkek hala pek yanaşmıyor arada kaçıyor yanından, bugün bir petshopa sordum erkek istemiyordur dişi kızışmıştır dedi durum bu mu farklı bir şey mi var?Eğer beni tekrar raporlamayacaksanız sorunuza cevap vermek isterim
Yuva hazırlığı yapıyor olabilir, ihtimal dahilinde.
Evet beyefendi raporlamıştınızAlahala ben sizi rapolamış mıyım
Aşırı kavgalı, kanlı bir anlaşmazlık yoksa biraz zaman verin bence.Ablam bir şey daha soracam benim bu size sorduğum çift kavga ediyor şöyle ediyor dişi erkeği kovalıyor erkek hep uzak kalıyor eskiden daha kötüydü kuşları ayırdım 3 5 gün sora tekrar birleştim didişmeleri azaldı ama erkek hala pek yanaşmıyor arada kaçıyor yanından, bugün bir petshopa sordum erkek istemiyordur dişi kızışmıştır dedi durum bu mu farklı bir şey mi var?
Aslında öyle çok kavgaları yokta ,erkek uzak duruyor ,yoksa yan yana felan duruyorlar öyle aşırı kanlı kavga felan yok yaniEvet beyefendi raporlamıştınız
Aşırı kavgalı, kanlı bir anlaşmazlık yoksa biraz zaman verin bence.
Bir kez daha ayırma yöntemini deneyebilirsiniz daha uzun ayrı kalma süresiyle. Hala daha anlaşmazlık oluyorsa eş tutmuyorlardır.
Estağfurullah, bir yandan özür dileyip diğer yandan hala haklı olduğunu ima etmek kaçıncı levelAslında öyle çok kavgaları yokta ,erkek uzak duruyor ,yoksa yan yana felan duruyorlar öyle aşırı kanlı kavga felan yok yani
Raporlama içinde özür dilerim beni sinir etmiş olabilir misiniz acaba ?
Ahahha ya işte hem gönlünü alayım hemde kendimden ödün vermeyim çabasıEstağfurullah, bir yandan özür dileyip diğer yandan hala haklı olduğunu ima etmek kaçıncı level