Öncelikle merhabalar bu hastalığı çekmeyen araştırıp yaşamayan ne olduğunu bilemez.Dipsiz bir kuyu gibi sanki.Sırf bu hastalık yüzüne komple üretime uzun bir süre ara verdim.Aslında kanamalı olmadıktan sonra bu hastalık kötü bir hastalık değil.Eğer tek büyütüyorsanız size çok güzel bir dost olacağından eminim.Uçamadığını ve kaçamadığını bildiği için size daha çok bağlanacaktır.Ben yumurtadan çıktığı günden beri elimle besleyip yeme düşürdüm.Anneden kaynaklı gen bozukluğu olduğu için french molt çıktı ,Diğer kardeşleride öyleydi.Şimdi benimle konuşuyor.Öğlen benimle işyerime gider gecede benle eve gelir.Benim eşim ve çocuklarım öyle kuş düşkünü değiller ama bu kuşla birlikte hayvanlara aşırı duyarlı oldular.Evet kuşunuz French molt.Fransız tüy dökümü dediğimiz hastalık.Korkmayın normal kuşlar gibi yaşıyorlar.Sadece uzun kuyruklar veya kanatlar dökülüp yerine yenisi çıkıyor.Vitamin,probiyotik ve mama takviyesiyle bağışıklığı güçlendirip tüylerini güçlendirebilirsin.Kuşumun adı ''Mestan''
. 2 ay öncesi ve şimdiki fotoğrafları konu altında paylaşıyorum.Geçmiş olsun.
Medya öğesini görüntüle 562
Medya öğesini görüntüle 561
Medya öğesini görüntüle 563
Medya öğesini görüntüle 564
Medya öğesini görüntüle 565