Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uçsa zaten garip olurdu yani bu kuşun uçması anormal bir durum.
Kanatlarını yoldunuz yada kesmediniz ise ve kuş kendi kendine zarar vermediyse bu kuş genetik bir hastalık sahibi olabilir.
FRENCH MOLT (FRANSIZ TÜY HASTALIĞI) konusunu bir okuyun
siz kuşa yada kuş kendi kendine zarar verdi ise zaten sorunun cevabı ortaya çıkar, kanat tüyleri olmayan kuşlar UÇAMAZLAR.7
FRENCH MOLT (FRANSIZ TÜY HASTALIĞI) bence kuş bu hastalığa sahip öyle ise tedavisi yok ölene kadar siz bakacaksınız ve eş tutturmayacaksınız...
bence petshoptaki adam tüyleri çekmiş bendede böyle bir kuş vardı çok uzun süre sonra uçtu ayda fresh od diye bir hastalıklrı var oda olabilir herksein dediği gibi
French molt hastalığıda genetik bir hastalıktır...
French Molt [değiştir]
Genetik özellikle bağlı şekilde oluşan sebebi tam olarak bilinmeyen bir tüy hastalığıdır.Bu hastalığa sahip kuşlar tüy çıkarmayabilir veya aksine tüy dökümü yapmadan sürekli tüy çıkarabilir.Genelde tüy çıkarma bozukluğuna sahip olanlar 1-2 yaşında vitamin ve mineral eksikliğine bağlı ölürken , tüy çıkaramayanlar eğer çok iyi bakılmazlarsa 1. ayı çıkaramadan ölürler.
DİKKAT ET FRENCH MOLT hastalığı var demiyorum BENCE OLABİLİR diyorum. Yine takılma. Bir soru var buda cevabım beğenmesende.
Ayrıca french molt genetik bir hastalıkken senin french molt olma ihtimalini düşük görmeni genetik nedene bağlamandan ötürü bir paradoksa düşüyorsun. Çünki dediğim gibi french molt genetik bir hastalık dediğin gibi sadece yoğun tüy dökme olmuyor...
"Bir soru var buda cevabım beğenmesende." senin cevaplarına neden kastım olsun. doğru söyleyene birşey diyemez kimse ama bu kuşa da çıkıp birisi alakasız cevap verirse düzeltilmesi gerekir.