Yok salyalı değil sarımsı bir rengi var aynalı oyuncak ve salıncak var ikisine de çıkarıyorumMuhabbet kuşları parlak cisimlere veya aynaları eşleri sanıp kusabilirler böyle bir durum varsa kafeste özellikle ayna hemen çıkarın. Ama kusmuk nasıl salyali mi veya dilinde beyazlık var mı
Aynayi eşi sanıp kusuyor. Çıkarın birdaha takmayınYok salyalı değil sarımsı bir rengi var aynalı oyuncak ve salıncak var ikisine de çıkarıyorum
Teşekkür ederimAynayi eşi sanıp kusuyor. Çıkarın birdaha takmayın
Aynayi eşi sanıp kusuyor. Çıkarın birdaha takmayın
Aynayı kaldırdım fakat kusma sorunu devam ediyor önerebileceğiniz farklı bir yöntem var mı?Muhabbet kuşum görseldeki gibi yediği yemi çıkartıyor. Bir kaç konu vardı bunun ile ilgili oyuncağın falan çıkartılması ile ilgili onu yapsam sorun çözülür mü? Desteğinizi rica ederim.
Kur kusması olduğu yüksek ihtimalle gözüküyor evde bir çift var bu çiftin dişisi ile eşleştirmeli miyim sizce?Eger ki kusmugu salyali değilse ağzında koku yoksa veya dilinde beyazlık ta yoksa çünkü bu saydıklarım kursak mantarı sebepleri. Bunlar yoksa kur kusması. doğaları gereği yaparlar.benim kuşumda kusuyor. Parlak cisimlere eşyalara nesnelere size bile yapabilirler çözümü eş almak yanına.