Görkem Keskin
Yeni Üye
Merhabalar forum ahalisi, yeni aldığım yaklaşık 2-3 haftadır bende olan yavru kuşum kusmaya başladı. Kafesinde kuş kumu, gaga taşı vs mevcut. Sorun ne olabilir?
Video ekleme şansınız var mı
Hocam merhabalar şimdi bir şey fark ettim yem paketinin içine bakınca kırmızı minik böcekler gördüm çok küçükler. Yemi daha dün almıştım oysa ki, petshop da sorun olmayacağını söylemişti. Bundan olabilir mi?Dışkı fotoğrafıda alalım size zahmet
Tabi ki olabilir, açık yemleri hiç bir zaman önermem, böcek, toz, kir olabiliyor, vermeyin o yemi, arkadaşımızında dediği gibi kapalı yemlerde yoğunlaşalım, jungle, garden mix, quik... gibiHocam merhabalar şimdi bir şey fark ettim yem paketinin içine bakınca kırmızı minik böcekler gördüm çok küçükler. Yemi daha dün almıştım oysa ki, petshop da sorun olmayacağını söylemişti. Bundan olabilir mi?
Estağfurullah, doğru söylüyorsunuz kapalı yemler her zaman daha iyidirHocamız daha iyi bilir ama bence kapalı ambalajda vitakarf gibi markalar alın kullanın tarihine bakın.
Hocam merhabalar şimdi bir şey fark ettim yem paketinin içine bakınca kırmızı minik böcekler gördüm çok küçükler. Yemi d
Hocam merhabalar şimdi bir şey fark ettim yem paketinin içine bakınca kırmızı minik böcekler gördüm çok küçükler. Yemi daha dün almıştım oysa ki, petshop da sorun olmayacağını söylemişti. Bundan olabilir mi?