Darbit3838
Yeni Üye
Son düzenleme:
İlk hasta oldugunda baloncuk gibi kusarken gormustum ağız dolusu kustugundan dıye dusunmustum. Derisine ufleyip baktık kendi et rengi gibi ama hafif morumsu. GUN boyu su içmeyip tek seferde 5 6defa su içiyor sanki kusmugu sulu baloncuk gibi köpüklü degil kusmamak için direniyor gagası hep hareketli.Köpük şeklindemi salya karnını üfleyin kızarıklık ve morluk varmı
Biyere carpmadı uçuşu çok güzel oyle bi sıkıntımız olmadı hava değişiminden olduğunu dusunuyorum bayramda ilgilenemedim kesin göz dediSulugoz hastalığını arastirin siteden.göğüs kemiği sivrilesti mi.bundan bir iki hafta önce kusunuz kapi pencere her hangi bir yere carpip düştü mu salarken
O bi ihtimal ama oda olabilirveterinerlik fakültesi varsa bulunduğunuz ilde oraya götürün. kursak iltihabı olabilir. benim kuşumda da oldu açlıktan ölecekti yem yiyip kusuyordu sonra veteriner bebek maması antibiyotik verdi tünekte duramıyordu iyileşti çok şükür. Soğuk algınlığı diye geçiştirmeyin açlıktan ölecek hayvan
Veteriner biz kafes kuslarından anlamıyoz dedi nette olumsuz yorumları okuyunca da vazgeçtim veterinerden. Günün belli saatlerine göre değişiyor suanda iyi mesela sabah kötü oluyor kanadı ve kuyruğu titriyor veterinerin sana verdiği ilaçların markası neydiveterinerlik fakültesi varsa bulunduğunuz ilde oraya götürün. kursak iltihabı olabilir. benim kuşumda da oldu açlıktan ölecekti yem yiyip kusuyordu sonra veteriner bebek maması antibiyotik verdi tünekte duramıyordu iyileşti çok şükür. Soğuk algınlığı diye geçiştirmeyin açlıktan ölecek hayvan
Bende veterinere götürdüm vitamin verdi iyi gelmedi sonra istanbul veterinerlik fakültesine gittim kanatlı hayvan prof vardı o baktı istanbuldaysanız gidebilirsinizVeteriner biz kafes kuslarından anlamıyoz dedi nette olumsuz yorumları okuyunca da vazgeçtim veterinerden. Günün belli saatlerine göre değişiyor suanda iyi mesela sabah kötü oluyor kanadı ve kuyruğu titriyor veterinerin sana verdiği ilaçların markası neydi