mineral bloğu var fakat hiç kemirdiklerini görmedim. kalamar kemiğide koydum onuda hiç kemirmiyorlar. Kuş kumu koysam olurmu? belki onu yerlerKuşlarınızın midesi yediklerini eritmemiş olabilir. Mineral blok bulundurmalısınız kafeste. Onun dışında kursak mantarı da olabilir ama kursak mantarı olan kuşlar kustuğunda kustuğu yemler kötü kokar. Kokmuyorsa bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Eğer hiçbiri değilse kuşunuz kur da yapıyor olabilir. Kur yapan kuşlar kur yaptıkları çoğu şeye kusarlar.
Mineral blok yemiyorlarsa onu da yemezler. Kuşlar genelde kalamar kemiğini kuluçka döneminde kalsiyum eksiklikleri olduğunda yerler. Mineral blok yemeleri için ne yapılmalı bilmiyorum.mineral bloğu var fakat hiç kemirdiklerini görmedim. kalamar kemiğide koydum onuda hiç kemirmiyorlar. Kuş kumu koysam olurmu? belki onu yerler
fazla yem yediğinide görmüyorum bu aralarMineral blok yemiyorlarsa onu da yemezler. Kuşlar genelde kalamar kemiğini kuluçka döneminde kalsiyum eksiklikleri olduğunda yerler. Mineral blok yemeleri için ne yapılmalı bilmiyorum.
aynı kusma belirtisi yavruları olan kuşumdada mevcut. yavrulara vs. bulaşırmı ?Dışkılar sağlıklı görünmüyor. Bakteriyel bir durum veya pankreas sorunu olduğunu düşünüyorum. Dışkı hem şekil kaybetmiş hem de beyaz olması gereken yeri sarı olmuş. Ayrıca leke bırakan bir dışkı. Kuş hasta gibi görünüyor. @Recai SULAMİS @alph @ADRIAN
3.fotoğraf ta dışkılarda yem tanesi var. Bu sindirim problemine işaret ediyor. Probiyotik takviyesi yapmanız lazım.