Önceden yapmıyordu. Evet kafasını sallamasının normal olduğunu biliyorum ama sadece aynaya değil demirlerde de ve dışardayken konduğu yerde de yapıyor. Şu birkaç gündür normalde kafesi değişirken falan avazı çıktığı kadar bağırırken şuan sesi çıkmıyor sürekli gözlerini kısıyor. Bronşit olmuş olabileceğinden şüphelendim ama, başka bir fikriniz var mı? Videodaki hareketi sadece aynada değil her yerde her an yapıyor nefes alamıyor gibi sankiNormal bir durum aynadaki görüntüsüne kur yapıyor
Hayır hiçbir koku yok elimle tuttuğumda, uçarken falan sadece zor nefes alıyormuş gibi bir ses çıkartıyor. Tüylerinin rengi soldu hafif, hiç ötmüyor. Kafasını sallama biçimi de kur yapma değil. Ağzını açıp kafasını videodaki gibi sallıyor, kur yaparkenki halini biliyorum bu kur değil. Sanki boğazında birşey varmış da yutkunmaya çalışıyormuş gibi.kusma var mı? kusmuk kokuyor mu? Ağzı kokuyor mu? diskisinda sorun var mı? anladığım kadarıyla kus halsiz. halsiz olmasi bi hastalık belirtisi olabilir.
Acayip halsiz. Ötmüyor, çok nadir hafif bir ötme sesi çıkartıyor, sürekli tüylerini kabartıyor kanatlarını çok hafif açarak uyuyor.Aynayı çıkart, tahta tünek tak. Forumda her gün kaç kişiye şu cümleleri kurduğumuzu bilmiyoruz artık. Keşke kuşlarınız ile sadece hasta olduklarında bu kadar ilgilenmeseniz. Kuşta kafa sallama dışında farklı bir belirti var mı?
İzmir ilindeyim. Karşıyaka taraflarında bir veteriner biliyorsanız çok mutlu olurum.Hangi ilde isen söyle veteriner önerelim. Evde yapılacak bir tedavi iş görebilir ama eğer kuş dediğin kadar halsiz ise bir veteriner görmesi iyi olur.
İzmir ilindeyim. Karşıyaka taraflarında bir veteriner biliyorsanız çok mutlu olurum.
Teşekkür ederimKonuda bazı İzmir veterinerlerini önermiştik.Muhabbet kuşu atak/kriz geçiriyor
Konuyu güncellerseniz çok sevinirim. tabi kiwww.muhabbetkusu.com.tr