türkerfatih
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Forumda benzer çok konu var, birçoğunu da okudum ancak emin olamadığım için size sormak istedim yeni bir konu açarak. Kuşum bir süredir hasta; istanbul üniversitesi hayvan hastanesine götürdüm. Şikayetler kusma kabarık olması ve aşırı zayıf olmasıydı. Muayene sonrası enfeksiyon kapmış olduğunu ve a vitamini eksik oldugunu söylediler. Antibiyotik olarak amoklavin ve polivit vitamin verdiler. Antibiyotiki aldığı süre boyunca normale dönmüştü iştahı tamamen normale dönmesede. Ancak kontrole gidemeden tatile çıktık kuşu da beraberimizde götürdük. Antibiyotik tedavisi bittikten iki gün sonra tekrar kabardı ( kısa süreli bi araba yolculuğu da yaptık bu arada bittikten sonra tedavi) şuan kusuyor yemiyor. Balıkesir üniversitesi hayvan hastanesine götürdüm. Israrla kuruma hastalığı veya iç parazit olup olmadığını sordum bana herhangi bir hastalığının olmadığını görünürde yine de düzelmezse diye monodoks antibiyotik verdiler. Şuan kusmuğundan saçı başı ıslanmış bir durumda üzülüyorum açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim.