Veterinere kar yağışının çok olması nedeni ile götürmedim ancak en kısa sürede götüreceğim , sizce bu beyazlık nedir? mantar olabilir mi her iki ayağında varVeterinere ilaç sorsaydın keşke. Yeşillik yedirme marul filan...
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ancak kuşum bugün vefat ettiMantar var ayağında. Bolca vazelin sürün. Mantarların oksijenini kesecek kadar. Dışkısını da çekip gönderirseniz ona da yorum yaparız
Tünekde duramıyordu gece uyuyamıyordu ve bugün vefat ettiBir sey diyeceğim kesin değil şuaralar bi ayaklanma oldu herhalde heryerde bu tür vakalar görüyorum açıkcası bu vakalar banada vurdu kusum felç oldu. Kuşunuz hala tünekte durabiliyormu?
VSP355g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim , doğru söylüyorsunuzBaşınız sağolsun.Erken yazmalıymışsınız gecikmişsiniz..
Normal bir şekilde ayakta duramıyordu ve dışkısı poposuna yapışıyordu , ve çok fazla yapışmıştı ölme sebebi sizce bu olabilir mi ? Ve mantar olduğunda ayakta duramaması normal miydi ? Yanıtlarsanız sevinirimBaşınız sağolsun.Erken yazmalıymışsınız gecikmişsiniz..
Haklısınız , zamanında ilgilenemedim ve buda kötü bir sonuç2 aylik ishal sureci cok uzun boyle durumlarda ishalin kacinilmaz sonu ölüm malesef popoya yapisan diskilari pamuk veya islak mendille silebirdiniz
Eyvallah ALLAH razı olsun ama insan üzülüyor 6 yıldır hep ben ilgilendim ve kafesinin olduğu yeri boş görmek canımı sıkıyorNasip hayirlisi buymus ona bicilen omur bu kadarmis gecmis olsun