Hastalık geçmişini kısaca özetlemem gerekirsr muhabbet kuşum yaklaşık 1buçuk hafta önce koyu yeşil hatta siyaha yakın sulu dışkı yapmaya başladı. Kanatlarını açıp tüylerini yapıştırıyodu vücuduna. Hali garip geldiği için veterinere koştum. Enfeksiyona bağlı ateşi oldugunu söyledi Neocure toz verdi yarım suluğa koyup vermemi söyledi. Kullanmaya başladıgımda kuşum su ve yem yiyordu. Sonra dışkıdaki kötü koku düzeldi. Aynı kafesteki kuşuma bulaşan bişey olmadı o gayet sağlıklıydı. İlacı 1 hafta kullanmaya devam etmem gerektiğini söyle işti veterinerimiz. 2 gün önce şiddetle kusmaya başladı. Can çekişiyo gibiydi cidden çok korktum ve veterinerimize gittim . Kusma oldugu için yemi değiştirmemizi söyledi. Ve daha kolay sindirilir bi yem aldık. İlaca devam dedi. Tabi bu şiddetli kusma olduktan sonra kuşum yem yemekten uzak duruyo artık. Su içmediğini farkettim şırıngayla ağzına su damlatıyorum belli aralıklarla. İştahsız ve tüyleri kabarık olarak duruyo sürekli. Dal darı bile astım sırf yesin diye ama onu bile gözü görmedi. Ve kuşum ciddi oranda zayıflamış durumda. İlaçtan önce zayıf değildi.