Bayram Ömer Çalış
Yeni Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşumu aldığımda 2 aylıktı.Alalı yaklaşık olarak 2 ay oldu.Kuşumu bugün yine herzamanki gibi ben bilgisayar oynarken kafesten çıkardım.Ve yine herzamanki gibi omzuma kondu,klavyeye kondu,dolaba kondu,kulaklığımı felan ısırdı...Ben oturma odasına yemek yemeye gitmiştim.Geldiğimde klavyenin üstü beyaz yemlerle doluydu,kusmuştu.Bazıları sıvı içinde,bazıları ise kuru haldeydi.Kafasını sallayıp ağzındakileri çıkarıyordu.NOT:Kuşumun yemini kuşu sahiplendiğimiz pet shop taki adam verdi.1 hafta önce ona Darı tohumu ve kuş krakeri almıştım.Yemliğine koyduğum kuş kumu kafes sallandıkça doğal olarak en dibe iniyor.Yani kuşum kumdan yiyemiyor.Suyunu 3 günde bir değiştiriyorum.Koyduğum su oldukça temiz.Suyunun içine vitamin damlatıyorum.AYRICA:Kuşum son günlerde oldukça saldırganlaşmaya başladı.Ve şuanda kış mevsiminde olduğumuz için veterinere götüremiyorum(üşümesin diye,hava -20 derece).Evde Kafesin bulunduğu yer,kaloriferin dibinde.Kısacası endişelenmem gerekn bişi varmı,ne yapmalıyım ???Saygılar...