M
memento
Guest
Merhaba arkadaşlar 2 haftadan beri muhabbet kuşumda değişiklikler fark ettim.Hasta gibi derken aslında yemeğini yiyor,ishali yok,eskisi gibi olmasada hareketsizde değil ama şöyle bir sıkıntı var sesi kırçıllaştı,eskisi gibi ötmüyor,ötsede sesi değişti,hapşuruyor ve en çok takıldığım nokta böyle ince ince inleme gibi fik fik sesler çıkartıyor.Veterinere anlattım hastalık başlangıcı olabilir diye ilaç verdi ama 2 hafta olacak nerdeyse pek değişen birşey yok.Bazen böyle boğazında birsey varmış gibi hareketlerde yapıyor acaba boğazına birşeymi takıldı diye düşünüyorumda ama boğazına baktırma gibi bir şansım yok heralde değil mi veteriner bakamaz diye düşündüm ufacık hayvan çünkü.Kafam çok karışık fotoğrafınıda atıcam ama dış görüntüsünde bir sorun yok.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:02 -->-> Daha önceki mesaj 04:25 --
1 bucuk hafta önce veterinerden vitaminli ilaç almıştım suyuna ekliyorum.Değişen birşey yok veteriner hekimi aradım devam etmesi gerektiğini anlattıklarımın hava kesesi iltihabı olabilceğinden bahsetti ve ilaca devam etmemi söyledi.Böyle bir sorunla karşılaşan mutlaka biri vardır diye düşünüyorum yardım edebilecek var mı ?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:02 -->-> Daha önceki mesaj 04:25 --
1 bucuk hafta önce veterinerden vitaminli ilaç almıştım suyuna ekliyorum.Değişen birşey yok veteriner hekimi aradım devam etmesi gerektiğini anlattıklarımın hava kesesi iltihabı olabilceğinden bahsetti ve ilaca devam etmemi söyledi.Böyle bir sorunla karşılaşan mutlaka biri vardır diye düşünüyorum yardım edebilecek var mı ?