Akif Polat
Yeni Üye
Muhabbet kuşum halsiz iştahı yok ve çok uyuyor
Resmi nasıl paylaşabilirim bilmiyorum daha öncede paylaşamadım hala nasıl atabileceğimi bilmiyorumHızlıca dışkı resmi ( hızlıresim.com ) video ( streamable.com ) paylaşın linki buraya yapıştırın
Şanlıurfa Birecikte yaşıyorum buradaki veterinerler pek hayvanlarla ilgilenmiyorlar kendim sorup soruşturup uygularsam kuşa daha faydalı olacağını düşünüyorumMerhaba,
Kuşunuz hastalık belirtisi gösteriyor. Vakit kaybetmeden kanatlı (kuş) kliniğine/veterinerine veya egzotik hayvan kliniğine götürün. Hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz veteriner kliniği tavsiyesinde bulunabiliriz belki.
Şanlıurfa Birecikte yaşıyorum buradaki veterinerler pek hayvanlarla ilgilenmiyorlar kendim sorup soruşturup uygularsam kuşa daha faydalı olacağını düşünüyorum
Yukarıda yazdım zaten hızlıresim.com girip oraya paylaşıp linki buraya yapıştıracaksınız
Ben üniversite öğrencisiyim 2 kuşum var dişi ve erkek olmak üzere abime emanet ettim ne zaman hasta olduğunu ben iyi bilemeyebilirim sormam gerekiyor ama son 1 haftadır sanırım iştahsızlık ve halsizlik olmaya başladı sabah kuşun son halini dışkısını çekip atabilirim yeterki tedavisi olsun ve sağlığına kavuşsunTamam o zaman. Size yardım edebilmemiz için siz de bize yardım edin ki kuşu kaybetmeyelim. Youtubeye kuşun güncel videosunu yükleyin ve son yaptığı dışkıları da videoya çekin. Video net olsun bulanık falan olmasın. Kusma öğürme ağzında kötü koku, kusmukta kötü koku,dışkıda kötü koku,ağzının içinde peynirimsi pamuk gibi lezyonlar vs var mı detay verin. Dışkılarında sindirilmemiş yemler var mı?
Kuş ne zamandır yemek yemiyor?
Ben üniversite öğrencisiyim 2 kuşum var dişi ve erkek olmak üzere abime emanet ettim ne zaman hasta olduğunu ben iyi bilemeyebilirim sormam gerekiyor ama son 1 haftadır sanırım iştahsızlık ve halsizlik olmaya başladı sabah kuşun son halini dışkısını çekip atabilirim yeterki tedavisi olsun ve sağlığına kavuşsun
Abi kuşun yeni dışkısı bu şekildeYukarıda yazdım zaten hızlıresim.com girip oraya paylaşıp linki buraya yapıştıracaksınız