berkaycirakk
Yeni Üye
Arkadaşlar kuşuma çok iyi bakıyorum sıcak odada tutuyorum rüzgara maruz kalmıyor , düzenli olarak meyve , sebze , peynir , ceviz vs. veriyorum ve iyi besliyorum kuşumu fakat bugün kahvaltı yaparken kuşuma da biraz peynir ve salatalık verdim sürekli tuvaletini yapıyor. Ve kakası biraz sulu. Kuşuma bakalı yaklaşık 8-9 ay oluyor fakat böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya petshoplar biraz uzak ne yapmam gerekiyor. Suluğuna elma sirkesi damlatsam geçer mi ? Ve ne önerirsiniz?
Not : Biraz daha araştırdım , insanlar kuşumun poposuna bakıp kaka yapışmış mı yada ıslak mı bak dediler baktım ne ıslak ne de kaka yapışmış galiba ishal değil ama lütfen bir cevaplayın ölmesini asla istemiyorumm.
-Asla tarihi geçmiş ürünler vermiyorum
-Sık sık suluğunu değiştiriyorum (yeni öğrendim günlük değiştirmeliymişiz bundan sonra böyle yapacağım)
-Bilindik markaların yeminden veriyorum ve ek olarak ballı kraker veriyorum.
-Kafesinin altını sürekli değiştiriyorum ve aylık kafesini temizliyorum (tamamen tünek vs.)
-Bütün tüneklerini , oyuncaklarını kendi ellerimle bambu ağacından yaptım. Mikrop kapmasına imkan yok
LÜTFEN YARDIM EDİN...
Not : Biraz daha araştırdım , insanlar kuşumun poposuna bakıp kaka yapışmış mı yada ıslak mı bak dediler baktım ne ıslak ne de kaka yapışmış galiba ishal değil ama lütfen bir cevaplayın ölmesini asla istemiyorumm.
-Asla tarihi geçmiş ürünler vermiyorum
-Sık sık suluğunu değiştiriyorum (yeni öğrendim günlük değiştirmeliymişiz bundan sonra böyle yapacağım)
-Bilindik markaların yeminden veriyorum ve ek olarak ballı kraker veriyorum.
-Kafesinin altını sürekli değiştiriyorum ve aylık kafesini temizliyorum (tamamen tünek vs.)
-Bütün tüneklerini , oyuncaklarını kendi ellerimle bambu ağacından yaptım. Mikrop kapmasına imkan yok
LÜTFEN YARDIM EDİN...