Muhabbetimizeni
Yeni Üye
Mavi kuşu soruyorsanız erkek bir kuştur.Muhabbet kuşum dişi mi ?
Mavi kuşu soruyorsanız erkek bir kuştur.
Erkek diyorumemin misin dişi diye aldık ve sesi çok ince.
Emin misinDişi kuş
Hayır dişi bu kuş
Mavi olan dışı demi emin misin
Teşekkürler ztn sürekli gagalarini birbirlerine değdirliyorlar mavi olan kaçıyor amaMavi dişi, yeşil olan erkek. Yanlış bilmiyorsam eminim.
Teşekkürler ztn sürekli gagalarini birbirlerine değdirliyorlar mavi olan kaçıyor ama
Teşekkürler ztn sürekli gagalarini birbirlerine değdirliyorlar mavi olan kaçıyor ama
Kız evi naz evi zamanla alisırlar alismazsa zaten birbirlerine saldırgan olabiliyorlar aldığınızda çift miydi?
Gözlemleyın bakalım birbirlerine alisırlar inşallah zamanlaYok yeşili 2 yıldır bizde mavili 2 gündür
İnşallah ztn kavga etmiyorlar ama dışı olan hiç yumurtlamiyorGözlemleyın bakalım birbirlerine alisırlar inşallah zamanla
İnşallah ztn kavga etmiyorlar ama dışı olan hiç yumurtlamiyor
Bilmiyorum ama baya tombik erkekten daha tombik ve sürekli yiyorDaha 2 gun olmuş durun bakalım daha gözlemleyın araları nasıl. Araları iyiyse olur. Dişi küçük mu daha? Bana yetişkin degil daha gibi geldi. Kızgınlıkta değil zaten.
Bilmiyorum ama baya tombik erkekten daha tombik ve sürekli yiyor
Göz irisi nasıl ? Simsiyah mi yoksa etrafında halka var mı? Yetişkin oldukça yani büyüdükçe halka oluşuyor ve rengi açılıyor. Erkek kuşunla kiyaslayip yaşıni tahmin edebilirsin. Eğer tahmin ettiğimiz gibi dışı ise zamanla ceresinde beyazlık artacaktır. Erkek ise azalır ve mavilesir. Alta konu ekliyorum okuyun belki yardimci olur.
Muhabbet Kuşu Cinsiyet Belirleme [YAŞ BELİRLEME]
Üşengeç arkadaşlar için hazırladığım bi konu Resimdeki Çizgili kafa - 4 aylıktan daha küçük olan yavrularda bulunur. Yavru ve erişkin muhabbet kuşunun karşılaştırılması.Yavru olanı boyundan öne kadar çizgili halkalar.Erişkin olanın temiz alın. Resimdeki mubiş 0-4 aylık arası.Siyah...www.muhabbetkusu.com.tr