Merhaba bugün yeni 9 yumurtalı çift aldım. Fakat yer değişikliğinden herhalde 3-4 saattir yuvaya girmiyordu. Bende zorla yuvaya soktum kendi geri çıktı. Ne yapmalıyım zamanla bakarmı yoksa bakmazmı? Başka çiftin altınamı koysam
Zorlama girmiyorsa girmez yumurtaları kaydır soğursa çöp olur yumurtalar yer değişikliği yapıldığı icin bakmıyor yavru yumurtalı kuşlar yer değiştirilmezMerhaba bugün yeni 9 yumurtalı çift aldım. Fakat yer değişikliğinden herhalde 3-4 saattir yuvaya girmiyordu. Bende zorla yuvaya soktum kendi geri çıktı. Ne yapmalıyım zamanla bakarmı yoksa bakmazmı? Başka çiftin altınamı koysam
Yeni geldikleri için bakmaya bilirler kuşlar çok çabul etkilenen varlıklardır @Melih.S59 hoca da bi bakınca daha iyi cevap verir bence
Teşekkürler. Birde son olarak geldiklerinden beri böyle duruyorlar tünekte durmuyorlar alışırlarmıZorlama girmiyorsa girmez yumurtaları kaydır soğursa çöp olur yumurtalar yer değişikliği yapıldığı icin bakmıyor yavru yumurtalı kuşlar yer değiştirilmez
Yeni geldikleri için bakmaya bilirler kuşlar çok çabul etkilenen varlıklardır @Melih.S59 hoca da bi bakınca daha iyi cevap verir bence
Erkek olan kusmuş herhalde... Kafesin telinde tülünde hep kusmuk vardı. Birde fotoğrafta işaretlediğim gibi sulu bir dışkı yaptı. Hasta kuşmu satmış adam bana ne vermeliyim kuşa? Usnegano var versem iyi gelir miZorlama girmiyorsa girmez yumurtaları kaydır soğursa çöp olur yumurtalar yer değişikliği yapıldığı icin bakmıyor yavru yumurtalı kuşlar yer değiştirilmez
Yumurtalar zaten boşa benziyordu donmuşlardıda attım mecbur şimdi benim için önemli olan kuşun sağlığı
Size bu konuda en iyi yardımı yapacak kişiler Usta Üreticiler. @ Ahmet ASLAN @ Levent ACAR @ Yusuf Kürşat AKKUŞ
Multi vitamin verin . kuş üşümüş olabilir.@Melih.S59 Suluklarıka probiyotik mi vitamin mi yoksa usnegano mu hangisini katmalıyım kusuyor
Çok Teşekkür ederim. Başka yapmam gereken birşey varmı dışkısıda böyleydiMulti vitamin verin . kuş üşümüş olabilir.
Şu an için yok . Siz multivitamini kullanın. Sonra probiyotik kullanın.Çok Teşekkür ederim. Başka yapmam gereken birşey varmı dışkısıda böyleydi