Muhabbet kuşum 4 gün önce cereyanda kaldı

Yemi yiyor mu emin misiniz? Kırıp bırakıyor olabilir mi?
Evet kabuklarına bakıyorum ve sürekli üflüyorum yenmiş. ama bazen kafasını sallayarak geri çıkarıyor. Özellikle ayağıma geldiğinde oluyor bu çiftleşiyor gibi yapıp yem çıkarıyor ağzından bununla alakalı olabilir mi?

Evet kabuklarına bakıyorum ve sürekli üflüyorum yenmiş. ama bazen kafasını sallayarak geri çıkarıyor. Özellikle ayağıma geldiğinde oluyor bu çiftleşiyor gibi yapıp yem çıkarıyor ağzından bununla alakalı olabilir mi? Güncelleme şimdi tekrar baktım bazılarını yemiş bazıları evet kırık bırakmış

Sanki bana 3 aydan büyük gibi geldi videoda tam belli olmuyor ama. Genelde kursaktan besleme öneriliyor ama eli bu işe yatkın birinin yapması daha doğru. Ya da evde mama hazırlayıp çay kaşığı ile azar azar verebilirsiniz. Benim tespitim şu an yem yemediği yönünde. @Selçuk YÜKSEL hocamın siz ne diyorsunuz?

Sanki bana 3 aydan büyük gibi geldi videoda tam belli olmuyor ama. Genelde kursaktan besleme öneriliyor ama eli bu işe yatkın birinin yapması daha doğru. Ya da evde mama hazırlayıp çay kaşığı ile azar azar verebilirsiniz. Benim tespitim şu an yem yemediği yönünde. @Selçuk YÜKSEL hocamın siz ne diyorsunuz?
Elle beslemeyi gerektirecek bir durum yok. Karbonat ne kadar durdu suyunda ?

Temmuzda aldım üreticiden aldım gerçekten bebekti yeme yeni düştüğünü söylemişti. Yaşadığım yer küçük bir ilçe kanatlı hayvan veterineri yok olan veterinlerler de ilgilenmediklerini söylüyolar. Sabah çok iyi ama akşama doğru bianda ishal oluyor 2 gündür. Dün daldarı koydum onu hemen yemiş bitirmişti. Dediğiniz besleme yöntemi nasıl yapılıyor. Ele de alışık değil elime alsam aklını kaybedecek gibi bağırıyor. Bu şekilde de streslendirmekten de korkuyorum

Probiyotik var mı ? Yoksa mutlaka edinin ve kullanın düzenli olarak. Birkaç gün gözleriz eğer gerekirse ilaç başlarsınız.

Kekik çayı yarın öğlen saatlerine kadar kalsın. Sonra suyu alın 4 saat susuz kalsın ve yarım suluğa yaklaşık bir çay kaşığı ( tepeleme değil ) kuru maya katıp verin. Suyu vereceğiniz an hazırlayın taze olmalı verirken

Geri