Enurdincer
Yeni Üye
Hayır kafesini yeni temizledim güncel dışkısını görebilmek için yem yediğini gözlemliyorum. Yetersiz olduğu için midir acaba?Yem yememiş.
Hayır kafesini yeni temizledim güncel dışkısını görebilmek için yem yediğini gözlemliyorum. Yetersiz olduğu için midir acaba?Yem yememiş.
Yemi yiyor mu emin misiniz? Kırıp bırakıyor olabilir mi?Hayır kafesini yeni temizledim güncel dışkısını görebilmek için yem yediğini gözlemliyorum
Hangi yemi kullanıyorsunuz ve ne kadar süredir aynı yemi kullanoyorsunuz ?https://streamable.com/9j0nje son dışkısı bu şekilde
Evet kabuklarına bakıyorum ve sürekli üflüyorum yenmiş. ama bazen kafasını sallayarak geri çıkarıyor. Özellikle ayağıma geldiğinde oluyor bu çiftleşiyor gibi yapıp yem çıkarıyor ağzından bununla alakalı olabilir mi?Yemi yiyor mu emin misiniz? Kırıp bırakıyor olabilir mi?
Evet kabuklarına bakıyorum ve sürekli üflüyorum yenmiş. ama bazen kafasını sallayarak geri çıkarıyor. Özellikle ayağıma geldiğinde oluyor bu çiftleşiyor gibi yapıp yem çıkarıyor ağzından bununla alakalı olabilir mi? Güncelleme şimdi tekrar baktım bazılarını yemiş bazıları evet kırık bırakmış
Yemin markasını hatırlamıyorum paketi yanlışlıkla yırttığım için hava almayan kaba boşaltmıştım. Petshoptan paketli yem almıştım. Bebek kuşlar için olanından çünkü daha 3 aylık. Son 1 aydır bu yemi kullanıyoruz.Hangi yemi kullanıyorsunuz ve ne kadar süredir aynı yemi kullanoyorsunuz ?
Nasıl bir çözüm önerirsinizDışkıları bana sanki açlıktan böyle gibi geldi.
Elle beslemeyi gerektirecek bir durum yok. Karbonat ne kadar durdu suyunda ?Sanki bana 3 aydan büyük gibi geldi videoda tam belli olmuyor ama. Genelde kursaktan besleme öneriliyor ama eli bu işe yatkın birinin yapması daha doğru. Ya da evde mama hazırlayıp çay kaşığı ile azar azar verebilirsiniz. Benim tespitim şu an yem yemediği yönünde. @Selçuk YÜKSEL hocamın siz ne diyorsunuz?
Temmuzda aldım üreticiden aldım gerçekten bebekti yeme yeni düştüğünü söylemişti. Yaşadığım yer küçük bir ilçe kanatlı hayvan veterineri yok olan veterinlerler de ilgilenmediklerini söylüyolar. Sabah çok iyi ama akşama doğru bianda ishal oluyor 2 gündür. Dün daldarı koydum onu hemen yemiş bitirmişti. Dediğiniz besleme yöntemi nasıl yapılıyor. Ele de alışık değil elime alsam aklını kaybedecek gibi bağırıyor. Bu şekilde de streslendirmekten de korkuyorumSanki bana 3 aydan büyük gibi geldi videoda tam belli olmuyor ama. Genelde kursaktan besleme öneriliyor ama eli bu işe yatkın birinin yapması daha doğru. Ya da evde mama hazırlayıp çay kaşığı ile azar azar verebilirsiniz. Benim tespitim şu an yem yemediği yönünde. @Selçuk YÜKSEL hocamın siz ne diyorsunuz?
Dün dediğinizde koydum bugün 2 saat önce değiştirdim bir kişi de kekik suyu tarifini önermişti. yerine onu koydum.Elle beslemeyi gerektirecek bir durum yok. Karbonat ne kadar durdu suyunda ?
Malesef probiyotik yok size bugün sormuştum ancak sipariş verdimProbiyotik var mı ? Yoksa mutlaka edinin ve kullanın düzenli olarak. Birkaç gün gözleriz eğer gerekirse ilaç başlarsınız.
TamamdırKekik çayı yarın öğlen saatlerine kadar kalsın. Sonra suyu alın 4 saat susuz kalsın ve yarım suluğa yaklaşık bir çay kaşığı ( tepeleme değil ) kuru maya katıp verin. Suyu vereceğiniz an hazırlayın taze olmalı verirken
Kuru mayayı eritin ama sudaTamamdır
Birde yarın yeni yem almanızı öneririm yemi bayat olabilir. Taze olduğundan emin olduğunuz kapalı paketli bir yem alınKuru mayayı eritin ama suda
Teşekkür ederim yarın güncel durumu haber veririm. Buarada kekikli suyu hiç içmedi koklayıp uzaklaşıyorKuru mayayı eritin ama suda
Yarın öğlen saate kadar kalsın içmek zorunda kalacakTeşekkür ederim yarın güncel durumu haber veririm. Buarada kekikli suyu hiç içmedi koklayıp uzaklaşıyor