Dışkısı nasıl ishal miEskiden Öten Kuşum Şimdi ötmemeye başladı E n son çok uçuyor diye kanadını kesmiştik Ondandolayı birşey mi bilmiyorum Veya hastami anlamadım Yoksa Bir Piskolojik Durummu var
En Sonki Hali Buydu
Ekli dosyayı görüntüle 2263
İçindeki beyaz orta derece fazla su vermedim normal oldu Tamamen kuru deil normal yaniDışkısı nasıl ishal mi
Kuşların Kanadında Bir Bölge Var tırnak gibidir 1 haftaya uçmaya geri kavuşa bilicek Yani bunu Öncedende yapıyordumKanadi kestikten hemen sonra mi otmemeye basladi?
Yani ben sizi anlamadim, bu bir kuş ve sağlıklı olan uçması değil mi?
Benim kuşum hasta olduğundan bütün kanat tüyleri döküldü ve uçamıyor. Onu o halde görmek cok üzücü. Çünkü kafes icinde bile tüneğe çıkmakta zorlanıyor.
Siz neden böyle bir şeyi tercih ettiniz?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kisa surede uzamasi iyiymis ama ben hala neden yaptiginizi anlamadim.Kuşların Kanadında Bir Bölge Var tırnak gibidir 1 haftaya uçmaya geri kavuşa bilicek Yani bunu Öncedende yapıyordum
Herzaman Susmuyor Daha demin Çay Koyarken Omzumdaydı O çayın sesine Öttü bir iki kereKisa surede uzamasi iyiymis ama ben hala neden yaptiginizi anlamadim.
Bence psikolojisi bozulmus olabilir
Benim kusum kanat tüylerini kaybettigi günden beri bildigi 4 kelimeyi soylemiyor
Kedi kopekler de tıraş olduklarında depresyona girebiliyorlar.
Yani bence olasi bir durum
Mutsuz olabilir
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi