Yemliği geçici olarak koymustum suluğuna damlatmak içinde vitamin aldımKuşun altındaki renkli yemlerin olduğu şey yemlik ise yeri yanlış. Dışkı yeme bulaşabilir. Ayrıca kafeste ızgara yok ben ızgara kullanımını öneriyorum. Hijyen açısından önemli.
Bugün veterinere götürebilecek misiniz?Yemliği geçici olarak koymustum suluğuna damlatmak içinde vitamin aldım
malesef çalışıyorumBugün veterinere götürebilecek misiniz?
Sürekli kabarık ve halsiz ise tüyden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İş çıkışı veterinere götürme imkanınız varsa bunu değerlendirin. Suluğuna dediğim ölçüde elma sirkesi damlatın.malesef çalışıyorum
Sürekli kabarık ve halsiz ise tüyden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İş çıkışı veterinere götürme imkanınız varsa bunu değerlendirin. Suluğuna dediğim ölçüde elma sirkesi damlatın.
Ne yapmam lazim bu durumdaÇiçekten dökülen akarlar solunum sistemini etkilemiş olabilir.
Birde kuşun gözünün kenarında nokta kadar kırmızılık olmuş çiçek hastalığı olmamıştır demiÇiçekten dökülen akarlar solunum sistemini etkilemiş olabilir.
Gözünü bir yere sürterken kızarmış olabilir. Çiçeği başka odaya alın, kuşun bulunduğu yer havadar, temiz olsun. Beslenmesine dikkat edin, sebze meyvesini yedirin.Birde kuşun gözünün kenarında nokta kadar kırmızılık olmuş çiçek hastalığı olmamıştır demi
Sebze derken marul yeşillik gibimiGözünü bir yere sürterken kızarmış olabilir. Çiçeği başka odaya alın, kuşun bulunduğu yer havadar, temiz olsun. Beslenmesine dikkat edin, sebze meyvesini yedirin.
Evet yeşillik olur. Nete muhabbet kuşları için meyve sebze yazın orada uzun liste çıkacak onları verebilirsiniz. Yumurta maması da yapın.Sebze derken marul yeşillik gibimi
Yardımınız için çok teşekkür ederim.Evet yeşillik olur. Nete muhabbet kuşları için meyve sebze yazın orada uzun liste çıkacak onları verebilirsiniz. Yumurta maması da yapın.