Kuşlar öncellikle birbirlerine alışmalı ,gözlemlemelisiniz uyumlular mı ,birbirlerine ilgileri var mı ,var ise yuvalık takarsınız.Yuvalik orta veya büyük tercih etmelisiniz. Yuvalığın içinde mutlaka plastik folluk olmalı.2 tane plastik folluk almalısınız bir tanesi yuvalıkta olmalı bir tanesi yuvalığı temizlerken yedek olarak kullanmalısınız böylece daha kolay olur sizin için.plastik folluk yavruların sağlığı açısından önemli ,çarpık bacak sıkıntısı olmaz.yuvalığın içine mısır granülü kullanabilirsiniz dışkıyı kurutur yavrular daha sağlıklı ortamda büyürlerBi abimin evinden 2 tane dişi ve erkek olmak üzere kuş getircem kafesim hazır fakat kuşlar hazır değil daha yuvalık takmama gerek var mı alışması adına takcaksam da yuvalığın altına ne koymalıyım
Kuşunuzla birlikte sağlıklı mutlu günler diliyorumAnladım hocam tamamdır teşekkür ederim .
Mısır granülünü nerde bulabilirimKuşunuzla birlikte sağlıklı mutlu günler diliyorum
mısır granülü bulamazsan çam talaşı da olurmuş.Buranın bilgeleri söylediydi bana da.Mısır granülünü nerde bulabilirim
internetten ikisini de bulabilirsiniz kemirgen talaşı yazarak alabilirsiniz.ben petshoplarda bulamadım.Kardeşim mobilyacı olduğu için kendisinden rica ettim tanıdığı marangozlardan talaş getirdi olmazsa öyle de yapabilirsiniz.Valla talaş sıcak tutar felan diyolar da ikisini de nerde bulabilirim
Trendyol veya akyol kardeşlerden alabilirsinizValla talaş sıcak tutar felan diyolar da ikisini de nerde bulabilirim
Talaş bite neden olabilir , tozlar sıkıntı olabilir.bana göre sağlıklı olan mısır granülüdür.Valla talaş sıcak tutar felan diyolar da ikisini de nerde bulabilirim
Yuvada karton vardı şuan folluk ve Talas alıp koyduk dışı erkekle yuvayı hazırlıyordu koymadan önce sknti olurmu baskanlarinternetten ikisini de bulabilirsiniz kemirgen talaşı yazarak alabilirsiniz.ben petshoplarda bulamadım.Kardeşim mobilyacı olduğu için kendisinden rica ettim tanıdığı marangozlardan talaş getirdi olmazsa öyle de yapabilirsiniz.
biraz yadırgayabilirler ama zamanla alışırlar.zaten talaşı beğenmezse kendisi atar folluk şart çarpık bacak gibi durumları engeller.Yuvalığın ne amaçla kullanıldığını biliyorlarsa sıkıntı olmaz sadece alışması için biraz zaman lazım.Yuvada karton vardı şuan folluk ve Talas alıp koyduk dışı erkekle yuvayı hazırlıyordu koymadan önce sknti olurmu baskanlar
Sağol cevap için erkek ayak atıyor dişi attirmiyor kizismadi daha gaga toz mavi onun erkek baya kızgın sanırım yuva hazirligindan sonra ciftlesirbiraz yadırgayabilirler ama zamanla alışırlar.zaten talaşı beğenmezse kendisi atar folluk şart çarpık bacak gibi durumları engeller.Yuvalığın ne amaçla kullanıldığını biliyorlarsa sıkıntı olmaz sadece alışması için biraz zaman lazım.
Dedikleri gibi yuvayı dişi kuş kurarSağol cevap için erkek ayak atıyor dişi attirmiyor kizismadi daha gaga toz mavi onun erkek baya kızgın sanırım yuva hazirligindan sonra ciftlesir
Disi kus yuvadan cikmiyor birkacgundur erkegide almiyor yuvaya sence bu nedir yuva hazirlamasi kac hafta surer ? Prdn cok sordmDedikleri gibi yuvayı dişi kuş kurar