kuşum kuluçka disinde yumurta yapti salincakta sallanirken yumurta yapti yere dusmus kirilmis ici dolu alayimmi yumurtayi ordan almimi kafesini degistirmisim bugun oburu kucuk diye yenisene gecirmistim kulucka icinde
@FındıkBaba kafesini degistirdim onceki kucuk diye daha buyuge koydum
Dediklerinizden tek anladığım, dişi kuşun streste olduğu. Yumurtalarını kırması çok anormal bir şey değil o stres altında. Yumurtalar doluysa ve çiftleşme devam ederken kırıyorsa, mümkün olduğunca kafesle ilişiğinizi kesin. Sessiz sakin bir odada dursun kafes ve tekrar kafes değiştirmeyin kuluçka bitene kadar.ve dogumdan sonra ne yapicagimi nasil davranmam gerektigini ne gibi besinler alicagimi bilmiyorum veya yavrulari benmi beslicem hicbir bilgim yok veya 2
yumurtayida kirdi ne yapicam
Kuş streste ve üretime uygun değil. Mümkünse dişi kuşu çiftleştirmeyin .@Nurullah İnci @FındıkBaba 2.yumurtayida yemis ici dolu
@Nurullah İnci zaten kavga ediyorlar kusum gidip kendine es secmedi biz aldik yanina koyduk alisirlar diye ciflestiklerine gore anlasmislar kalsiyum eksikligi diye dusundum haslanmis yumurta labugu koydum zarini soyup