Ali Karakaş
Yeni Üye
Geçtiğine işaret mi bu ? ilk günlerde sıvı yapiyordu şuan sıvı yok biraz ıslak yeşil yapiyor fotografta attıgım gibi ben de şüphelenmiştim yeşil kötü bagırsak enfeksiyonuna işaret diyordu biyerde de.Geçiyor. Birkaç güne birşeyi kalmaz. Geçmiş olsun.
Hocam peki hayvancagızın poposunu nasıl temizleyecem bu süreç içinde baya kirlendi ishali geçiyor olsa bile kötü duruyor.Tutamıyorum elimdr dururken silmeye kalksam kaçıyorSuyuna Limon suyu veya sirke karıştırın. Şu sıralar geçmiş bile olabilir.
Kaçmayacak kadar sıkı tutmanız gerekir.
Hocam siz açıksınız size sorayım.kuşumun ishali geçiyor diye sevinirken kafesin altına baktıgımda 1 tane ıslak dışkı gördüm.yine yukarıdaki gibi de yapmış ama ıslakta var.şimdi 4 5 gündür ugraşıyorum bütün süreç başa mı döndüKaçmayacak kadar sıkı tutmanız gerekir.
İshal öyle birden bire pat diye kesilmez.Hocam siz açıksınız size sorayım.kuşumun ishali geçiyor diye sevinirken kafesin altına baktıgımda 1 tane ıslak dışkı gördüm.yine yukarıdaki gibi de yapmış ama ıslakta var.şimdi 4 5 gündür ugraşıyorum bütün süreç başa mı döndü
İshal öyle birden bire pat diye kesilmez.
İyileşme sürecinde iken arada tekrar sıvı dışkı nornaldir.
Önemli olan süreklilik kazanmaması.
Altında ki kağıdı değiştirin gözlem açısından muhakkak katıya dönecektir dışkısı.
İyileşmiş bence.
Genellikle 2 3 gundur böyle dıskılıyor kuruyunca konuya attıgım fotograftaki gibi oluyor geçiyor degil mi ? Bu arada kısuruma bakmayın hayvanımı cok seviyorum ölmesini istemiyorum o yüzden bu kadar heyecanlıyım
Kafes tabanına yem döktüm yanlışlıkla o yuzden.cok tesekkurler yardımınız icin 2 3 güne birşeyi kalmaz inşallahİyileşmiş bence.
Yalnız dışkı üzerinde ki yemler kafes tabanından bulaşan mı yoksa kuşun dışkıladığı yemler mi?