Merhaba. Muhabbet kuşum 6 yaşında. 5 gün kadar önce ishal oldu. Forumda ishal ile alakalı Flagyl şurup tavsiye edilen bazı durumlar vardı. Bahsedilen durumlarla benzerlik olduğunu düşünerek ilk gün sabah akşam ikişer damla, daha sonra birer damla olacak şekilde vermeye başladım. Şu anda 3. gündeyim. İshal başladığında dışkısı tamamen su gibiydi ve yeşil kısmı yoktu. İlaçtan önce patates haşlayıp verdim. Daha sonra ilaca da başlayınca ishal devam etse de dışkıda yeşil kısım oluşmaya başladı. Birkaç saat önce de sümüksü bir hal aldı dışkısı. İlaca başladığım ilk gün çok fazla kustu ama şu anda böyle bir durum yok. İshal başladığından beri oldukça halsiz ve çoğunlukla uyuyor. Bazen sanki bir şey yok gibi birden hareketleniyor sonra aynı hızla duruluyor. İki gündür kafes tabanında uyuyordu, dün gece tünekte uyudu. Bu unsurlar iyiye gittiğini düşünmeme sebep olsa da iki gündür hiçbir şey yemedi. Dal darı, patates püresi ve yemini bulunduruyorum. Bir an çok aç gibi koşuyor sonrasında vazgeçiyor. Elimle ikram etmeyi, bayatlamıştır diye değiştirmeyi de denedim. Patates püresini suyla inceltip damlalıkla veriyorum ama yeterli değil sanırım. Son olarak rahatsızlığı başladığında klimalı odadaydı. Aslında yıllardır aynı yerde durdukları, klima direkt onlara vurmadığı ve eşinden bir rahatsızlık olmadığı için ilk önce şüphelenmemiştim ama soğuk almış da olabilir. Durumu izah edebilmek için mesajı çok uzattım, kusuruma bakmayın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.