Muhabbet kuşu Hastalık

Talha2626

Yeni Üye
Muhabbet kuşum garip sesler çıkarak nefes alıyor.

Sık sık yemek yiyor.

Zaman zaman kuyruğu da aşağı yukarı oynuyor

Anlayan arkadaşa videosunu gönderebilirim

Merhaba,
Kuşu görelim. Güncel kısa videosunu ve dışkılarını paylaşın. Kafes tabanına beyaz peçete serin kuş üzerine
6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

Bu arada 26 ekini genelde Eskişehirliler kullanır,Eskişehirliyseniz Duru Veteriner Kliniğini öneririm kanatlı kliniğidir Yasin bey kanatlı alanında iyidir.

Videoyu yükledim. Gündüzleri bu sesi çıkarmıyor çok sağlıklı gözüküyor. Işığı kapatınca gece uyku zamanında yine sesi kesiyor.

Solunum yolu enfeksiyonu olma ihtimali yüksek. Küçük bir ihtimal de troid büyümesi olabilir. Ben olsam ilk önce eczaneden iyot damlası alıp çeyrek suluğa 1 damla şeklinde 1 gün kullanırdım. Çözüm olacaksa boşa antibiyotik vermeyelim kuşa. Eğer sorun devam ederse antibiyotik öneririz 👍

Aylardır kuşumda aynı belirti vardı, bir çok şey denedim iyileşmedi. En son Selçuk beyin tavsiyesiyle iyot takviyesine başladım. Kuşum 1 günde eski haline döndü.İnşallah sizin kuşta en kısa sürede sağlığına kavuşur
🙏

Geri