Gizem Köse
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, öncelikle sürç-i lisan edersem affedin, yeniyim Benim 4 senedir sevmelere doyamadığım erkek muhabbet kuşum yaklaşık 2 haftadır çok durgun. Normalde yerinde duramaz sürekli konuşur, çok hareketli bir kuştur. Sürekli uyukladığını, hiç konuşmadığını fark ettiğimde hemen veterinere götürdüm. Kontrol ettiler, belirgin bir sıkıntısının olmadığını soğuk almış olabileceğini söyleyip vitamin takviyesi olarak Avisol-B vitamininden verdiler. Yemini yiyor, suyundan içiyor bolca, burada bir sıkıntımız yok ama vitamini 2 haftadır kullanıyoruz, yine de eski haline dönmüş değildi. Bugün kafa tüylerinde ıslaklık gibi birşey fark ettim, önce kafasını suluğa fazla soktu heralde dedim ama elime alıp baktığımda su değil de böyle iltihaplı hafif yapışkan bir sıvı olduğunu fark ettim, kafasından özellikle gaga çevresinden kötü bir koku da geliyor. Gözlerinin etrafı da nemli gibi. Sürekli uyuklama halinde, arada kusarmış gibi yapıyor kafa aşağı yukarı inip duruyor. Hiç sesi çıkmıyor. Veterinere götürsem yine alakasız bir yorumla bizi eve geri yollayacaklar biliyorum Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok mutlu olurum, onu böyle görmek beni çok üzüyor Şimdiden teşekkür ederim...