S
Semih demir
Guest
Merhaba, Muhabbet kuşum yaklaşık 3 veya 4 sene önce balkondan girdi. Bize geldiğinde konuşuyordu şu anda da MaşAllah herşeyi diyor. Bu gün kafesine gaga taşı, murekkep balığı kemiği, mineral bloğu ve kuş kumu koydum. Şu anlık gaga taşı ve mürekkep balığı kemiği olan tarafa gitmiyor umarım alışacaktır.
Kafeste plastik tüneklerden kullanıyorum her hangi bir sorun yaratır mı ?,
Kuşum normal insan gibi öksürüyor, beni mi taklit ediyor yoksa gerçekten hasta mı ?,
Kuşum kafasını sırtına koyuyor ve bazen kendini kaşıyor. ( Bazen de bana kaşıttırıyor ). Parazit felan mı var ?.
Mineral bloğu, kemik felan kuşum için sorun yaratır mı ?,
Kuşum tahminimce 6-7 yaşında ve artık elimize bile kur yapıyor. Sizce kaç yaşındadır bu kuş ?,
Kafese başka birşey koymalımıyım ve vitamin vermelimiyim ? ( ne kadar süre aralıkla vereceğim ? )
Soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
Kafeste plastik tüneklerden kullanıyorum her hangi bir sorun yaratır mı ?,
Kuşum normal insan gibi öksürüyor, beni mi taklit ediyor yoksa gerçekten hasta mı ?,
Kuşum kafasını sırtına koyuyor ve bazen kendini kaşıyor. ( Bazen de bana kaşıttırıyor ). Parazit felan mı var ?.
Mineral bloğu, kemik felan kuşum için sorun yaratır mı ?,
Kuşum tahminimce 6-7 yaşında ve artık elimize bile kur yapıyor. Sizce kaç yaşındadır bu kuş ?,
Kafese başka birşey koymalımıyım ve vitamin vermelimiyim ? ( ne kadar süre aralıkla vereceğim ? )
Soruları cevaplarsanız çok sevinirim.