Tuğçe Güngör
Meraklı Üye
Ve cinsiyeti nedirKuşumun gagası soyuluyo neden olabilir
Bi sorun olur mu gagası açısındanMerhaba. Kuşunuzun cinsiyeti erkek, gagası kafes tellerini veya etrafındaki nesneleri kemirdiği için soyuluyor büyük ihtimalle.
Kafasını aşa yukarı hareket ettiriyo bu neden olabilirFazla zorlamadığı sürece gagası açısından bir sorun olmaz fakat kafes tellerindeki boyalar aşınırsa kuşunuza zarar verebilir.
Bu kur yapma hareketidir. Kafeste gördüğü bir şeye kur yapıyor olması muhtemel. Kuşlarda plastik tünek kullanmanız gerekir.Kafasını aşa yukarı hareket ettiriyo bu neden olabilir
Bu kur yapma hareketidir. Kafeste gördüğü bir şeye kur yapıyor olması muhtemel. Kuşlarda plastik tünek kullanmanız gerekir.
Kafasını aşa yukarı hareket ettiriyo bu neden olabilir
Gagası soyuluyo demiştim bişi olmaz demiştiniz ama hâlâ soyuluyo beyazladı soyulan yerleriSöylendiği gibi kur yapıyor olabilir
Yok hayır alırken söylemiştim klorlu bu pkastik değil dedi ama bu da zararlıysa tahta alırım sorun değil sağlıklı olsun yeterDüzeltme: Plastik tünek kullanmamanız gerekir.
2 3 aylık kuşum eş alsam bizle ilgikenmeyi bırakır mıSöylendiği gibi kur yapıyor olabilir
2 3 aylık kuşum eş alsam bizle ilgikenmeyi bırakır mı
Gaga dokusu kendini yeniliyor olabilir.Gagası soyuluyo demiştim bişi olmaz demiştiniz ama hâlâ soyuluyo beyazladı soyulan yerleri
Plastik tüneklerin her türlüsü kuşlar için zararlıdır, ayaklarında eklem rahatsızlıklarına ve yara oluşumuna yol açar.Yok hayır alırken söylemiştim klorlu bu pkastik değil dedi ama bu da zararlıysa tahta alırım sorun değil sağlıklı olsun yeter
Evet sizinle ilgilenmeyi bırakır.2 3 aylık kuşum eş alsam bizle ilgikenmeyi bırakır mı
Dışkısı düzgün, bir sorun yok.Ya dışkısı bu şekil ishal mi die tereddütde kaldım ilk kuşum olduğu için çok endişeleniyorum yardımcı olur musunuz lütfen