Kuşumuzun gözünün altında yaklaşık iki hafta önce şişme başladı, 5 gün terramicin kullandık, geçmedi gentagut göz damlası kullanmaya başladık 3 gün önce. Henüz bir iyileşme yok veterinerler kuştan anlamıyor ne yapabiliriz acil yardımcı olur musunuz
Bir sitede duymuştum baytril-k alıp sabah akşam bir damlayı geçmiyecek şekilde ağızdan enjektörle yardımıyla 5 gün kullanmanız gerektiğini yada eczaneden kortizonlu merhem bulabilirseniz şişkinlik olan bölgeye günde 2 sefer uygulayabilirsiniz, ama ne kadar doğru bilmiyorum geçmiş olsunKuşumuzun gözünün altında yaklaşık iki hafta önce şişme başladı, 5 gün terramicin kullandık, geçmedi gentagut göz damlası kullanmaya başladık 3 gün önce. Henüz bir iyileşme yok veterinerler kuştan anlamıyor ne yapabiliriz acil yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, bir de onu deneyelim inşallah iyileşirBir sitede duymuştum baytril-k alıp sabah akşam bir damlayı geçmiyecek şekilde ağızdan enjektörle yardımıyla 5 gün kullanmanız gerektiğini yada eczaneden kortizonlu merhem bulabilirseniz şişkinlik olan bölgeye günde 2 sefer uygulayabilirsiniz, ama ne kadar doğru bilmiyorum geçmiş olsun
İnşallahÇok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, bir de onu deneyelim inşallah iyileşir
Veterinere gösterdiğimizde pek anlamadı cevap veremedi, başka bir yer araştıralım teşekkürlerCiddi enfeksiyonel bir durum gibi görünüyor veterinerin incelemesi şart.