Acilen veterinere götürmeniz gerek. Tümöre benzettim ama kesin de konuşamıyorum. Durumu şuan nasıl? Erkenden tedavisine başlanmazsa eğer giderek büyüyecek.
Tümör değil aynısı geçen sene benim kuş da da oldu ama kesinlikle veteriner e gitmeli kaynama var orada muhtemelen sinüs şişmesiAcilen veterinere götürmeniz gerek. Tümöre benzettim ama kesin de konuşamıyorum. Durumu şuan nasıl? Erkenden tedavisine başlanmazsa eğer giderek büyüyecek.
Tedavisinde ne kullanıldı peki bilgi verebilir misiniz? Gentagut ve terramycin ile birlikte Hiprodoxin damla kullansak faydasını görebilir miyiz sizce ?Tümör değil aynısı geçen sene benim kuş da da oldu ama kesinlikle veteriner e gitmeli kaynama var orada muhtemelen sinüs şişmesi
Veterinere 4-5 ay önce sadece gaga kenarındaki şişlik için götürmüştük. Tümör değil demişti. Antibiyotik kullanımı sonrası şişlik geçmişti fakat aynı yerde şişlik tekrar nüksetti ve artı gözünde de şişme oldu. Veterinere tekrar götürücem ama şu an küçük bir ilçedeyiz ve burada anlayan birisini bulamadık. Şu an ne yapacağımı bilemedim.Acilen veterinere götürmeniz gerek. Tümöre benzettim ama kesin de konuşamıyorum. Durumu şuan nasıl? Erkenden tedavisine başlanmazsa eğer giderek büyüyecek.
Tamam sevindim o zaman. Ben şuraya recai beyi bi etiketleyeyim o ilaç kullanımlarından daha iyi anlıyor.Veterinere 4-5 ay önce sadece gaga kenarındaki şişlik için götürmüştük. Tümör değil demişti. Antibiyotik kullanımı sonrası şişlik geçmişti fakat aynı yerde şişlik tekrar nüksetti ve artı gözünde de şişme oldu. Veterinere tekrar götürücem ama şu an küçük bir ilçedeyiz ve burada anlayan birisini bulamadık. Şu an ne yapacağımı bilemedim.
Gentagut ve teramisin gram fayda etmez hipradoxi kısmi şişliği alıyor hepsi olmamakla beraber tekrar nuks ediyor zaten ilaç etki etmeyip nuks ettirdiğide cerrahi olarak temizlenmesi lazım bende veterinere götürmedimTedavisinde ne kullanıldı peki bilgi verebilir misiniz? Gentagut ve terramycin ile birlikte Hiprodoxin damla kullansak faydasını görebilir miyiz sizce ?
Cerrahi operasyonu bünyesinin kaldıracağını düşünmüyorum,malum çok hassas bir canlıGentagut ve teramisin gram fayda etmez hipradoxi kısmi şişliği alıyor hepsi olmamakla beraber tekrar nuks ediyor zaten ilaç etki etmeyip nuks ettirdiğide cerrahi olarak temizlenmesi lazım bende veterinere götürmedim
Bi yabancı forum da bu hastalığı ampicillin etken maddeli ilaç lar ile tedavi edildiğini okumuş dum isterseniz siz de Bi araştırınCerrahi operasyonu bünyesinin kaldıracağını düşünmüyorum,malum çok hassas bir canlı
Bir veteriner buldum yarın götürücem bakalım ne diyecekVeterinere gidilmesi daha iyi olur, sinüs şişmesi olabilir.
Teşekkür ederim bilgi için,araştırıcamBi yabancı forum da bu hastalığı ampicillin etken maddeli ilaç lar ile tedavi edildiğini okumuş dum isterseniz siz de Bi araştırın