Peki ya dışkısındaki beyaz lekeler neden oluyor internette bakteriden olur diye okumuştumDışkıları normal.
Kuş tüydeyse eğer haftada 2 kez b vitamini takviyesi ve yulaf takviyesi yapın..
İyi forumlar..
Beyaz leke derken? Dışkıları normal.Peki ya dışkısındaki beyaz lekeler neden oluyor internette bakteriden olur diye okumuştum
Abi bazen o yeşil olan kısım beyaz oluyor fotoğrafta da var lekeli beyazBeyaz leke derken? Dışkıları normal.
Birde abi bir fotoğraf atıyorum bakarmısın kusum tüyemi girmiş diye sürekli kabarık duruyor ötmüyor uçmuyor daha 4 5 aylıkBeyaz leke derken? Dışkıları normal.
Tüye girmiş gibi görünüyorBirde abi bir fotoğraf atıyorum bakarmısın kusum tüyemi girmiş diye sürekli kabarık duruyor ötmüyor uçmuyor daha 4 5 aylık
Kuş tüyde.. Halsiz, agresif olması normal.Birde abi bir fotoğraf atıyorum bakarmısın kusum tüyemi girmiş diye sürekli kabarık duruyor ötmüyor uçmuyor daha 4 5 aylık
İkinizede çok teşekkür ederim abi bilgileriniz içinKuş tüyde.. Halsiz, agresif olması normal.
Haftada 2 kez b vitamini takviyesi ve yulaf takviyesi yapın.
Rica ederiz..İkinizede çok teşekkür ederim abi bilgileriniz için
Abi iyi günler bu gün bir dışkı ya denk geldim fotosunu atıyorum sarı ve cıvık idrarda sarı resmi koyuyorum bir baksanRica ederiz..
İyi forumlar..
Arada anormal dışkılama olabilir.. Devam ediyorsa, sorun teşkil ediyordur.Abi iyi günler bu gün bir dışkı ya denk geldim fotosunu atıyorum sarı ve cıvık idrarda sarı resmi koyuyorum bir baksan
Sürekli değilse sorun olmazAbi iyi günler bu gün bir dışkı ya denk geldim fotosunu atıyorum sarı ve cıvık idrarda sarı resmi koyuyorum bir baksan
Yok abi geçti de katı yeşil olan kısmında beyazlıklar var neden bu acabaArada anormal dışkılama olabilir.. Devam ediyorsa, sorun teşkil ediyordur.
Fotoğraf atarmısınız.Yok abi geçti de katı yeşil olan kısmında beyazlıklar var neden bu acaba
Tek dışkısı mı böyle? Fotoğraf tan pek bir şey anlayamadım.Resmi atıyorum
Abi yem yemediği zaman bu şekilde dışkılama yapıyor ama yem yediği zaman dışkısı normalTek dışkısı mı böyle? Fotoğraf tan pek bir şey anlayamadım.
O zaman sorun yok..Abi yem yemediği zaman bu şekilde dışkılama yapıyor ama yem yediği zaman dışkısı normal