Kur yapıyor ondan bir sorunları yok gibi de kuşların cere burun üzerindeki kısmı odaklayarak net bir fotoğraf çekebilir misiniz gidip gelen dediğiniz erkek gibi sanki
Merhaba sürekli gidip gelen kuşu dişi sabit duran kuşu erkek olarak aldım. sürekli gidip gelen kuşum sabit durana yem veriyor ağzından. yardımcı olur musunuz.
hemen gönderiyorumKur yapıyor ondan bir sorunları yok gibi de kuşların cere burun üzerindeki kısmı odaklayarak net bir fotoğraf çekebilir misiniz gidip gelen dediğiniz erkek gibi sanki
hemen gönderiyorum
hemen gönderiyorum
Kur yapıyor ondan bir sorunları yok gibi de kuşların cere burun üzerindeki kısmı odaklayarak net bir fotoğraf çekebilir misiniz gidip gelen dediğiniz erkek gibi sanki
isterseniz daha yakından cekebilirimEğer resimler yanıltmıyorsa ikisi de dişi
Zahmet olur cereyi tıklayın çekerken odaklasınisterseniz daha yakından cekebilirim
Zahmet olur cereyi tıklayın çekerken odaklasın
Bence ikisi de dişi ama gagası mavi kahverengi olan şüphelibu kadar cekebildim
diğer beyaz olan kesin dişi miBence ikisi de dişi ama gagası mavi kahverengi olan şüpheli
Evet diğeri kesindiğer beyaz olan kesin dişi mi
bu petshoplar cok yalancı. erkek diye verdi o kuşuGagası parçalı olan da dişi
Valla ben dışı olduğunu düşünüyorum gördüğüm kadarıyla kimsenin günahına girmeyeyim kendi kuşlarımda veya başka yerde öyle parçalı görmedim ama genel özellikleri dişi olduğunu düşündürüyor banabu petshoplar cok yalancı. erkek diye verdi o kuşu
Bu kuş kesinlikle dişi zaten.Diğerinden emin olamadımbunu da erkek olarak verdiler
Diğeri benim de aklımı karıştırdı çekinik gen erkek olmak ihtimali de var şimdi genetik yapısından kaynaklı parçalı olabilir cere rengiBu kuş kesinlikle dişi zaten.Diğerinden emin olamadım
Yaştan dolayı mı cinsten mı anlamadım gaga üstü burun bölgesi çok deforme gibi.Benim baktığım kuşlar hep belirgin olarak ya mavi ya beyazdıDiğeri benim de aklımı karıştırdı çekinik gen erkek olmak ihtimali de var şimdi genetik yapısından kaynaklı parçalı olabilir cere rengi
parçalı olan diğerine sürekli sürekli kusarak yem veriyor.Diğeri benim de aklımı karıştırdı çekinik gen erkek olmak ihtimali de var şimdi genetik yapısından kaynaklı parçalı olabilir cere rengi
kuşların içerisinde onu gördüm. problem olmaz dedim. yazıktır kuşa dedim. eş olsun gerisi önemli değil diye aldım.Yaştan dolayı mı cinsten mı anlamadım gaga üstü burun bölgesi çok deforme gibi.Benim baktığım kuşlar hep belirgin olarak ya mavi ya beyazdı