Ednci
Yeni Üye
Kusumun cinsiyeti nedir acaba
Erkek2.5 ay önce aldığım muhabbet kuşunun cinsiyetini ve ırkını nasıl öğrenebiliriz.son resim ilk hali diger resimler son hali. Ekli dosyayı görüntüle 22449 Ekli dosyayı görüntüle 22449 Ekli dosyayı görüntüle 22449 Ekli dosyayı görüntüle 22446
Gündüz çekilmiş fotoğraf koyar mısınız, yakından olsun.
Daha çok küçük ceresi değişebilir. Yavru zaten. Şimdilik erkek gibi diyorum ama bi miktar beyazlık olduğu için ceresinin değişmesi de mümkün. Gözlemleyin ama erkek bence.İyi günler arkadaşlar dün akşam gönderdiğim kusumun fotoğraflarını gündüz cekilmis resmi.bu konulardan iyi anlayan biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.birkac petshop'a sordum kimi dışı dedi kimi erkek dedi.bir türlü anlayamadım.Ekli dosyayı görüntüle 22465 Ekli dosyayı görüntüle 22466 Ekli dosyayı görüntüle 22467 Ekli dosyayı görüntüle 22468
BuyrunGündüz çekilmiş fotoğraf koyar mısınız, yakından olsun.
Gündüz çekilmiş fotoğraf koyar mısınız, yakından olsun.
Sizin kuşunuz dişi.Buyrun
Hmm petshop erkek demisti ama yanilmis sanirim. Olsun fark etmezSizin kuşunuz dişi.
Teşekkür ederim.anlasilan biraz daha kızım veya oğlum diye cagiramicamDaha çok küçük ceresi değişebilir. Yavru zaten. Şimdilik erkek gibi diyorum ama bi miktar beyazlık olduğu için ceresinin değişmesi de mümkün. Gözlemleyin ama erkek bence.
Ben olsam oğlum derdimTeşekkür ederim.anlasilan biraz daha kızım veya oğlum diye cagiramicam
Önden fotoğraf atar mısınız? Daha 2 aylık civarı, yavru.Arkadaşlar kuşum yeni aldım petshopta kesin değil ama yüzde 80 erkek dediler. Sizce cinsiyeti nedir kaç aylıktan.