mavisimegem
Yeni Üye
erkek oldugunu düsünüyorumKuşumun cinsiyeti nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 69401
erkek oldugunu düsünüyorumKuşumun cinsiyeti nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 69401
Daha yavru çok tatli kenarlarında beyazlık var kız gibi tüm mor olsaydı erkek olurduKuşumun cinsiyeti nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 69401
Merhaba, hoşgeldiniz.Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle selamlar aranıza yeni katıldım. Sizleri boncukla tanıştayım. 1 hafta dır bende. Daha önce gitmediğim bir petshoptan aldım
Birkaç sorum olacak anlayan arkadaşlara cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
1- Aldığım yer yavru erkek olduğunu söyledi. Doğrumudur? ve size kaç aylık?
2- nette baktığıma göre boyutundan yola çıkarak çünkü biraz ufak gibi Pakistan muhabbet kuşu olabilir mi? (Cinsi hakkında bilgi vermedi aldığım yer.)
3- Cinsi ne olabilir?
4- 1 haftalık oldu henüz salmadım. hergün konuşuyorum onunla. Dinliyor ilgili gibi fakat kafesin içerisinde parmağıma henüz gelmedi.
Odaya salsam güvenini kaybeder miyim? Kafesini falanda temizlemem gerek nasıl yapmalıyım sizce?
Herkese hayırlı günler arkadaşlar.
Değerli bilgileriniz için teşekküler. Birde hocam aşağı yukarı kaç aylık acaba?Merhaba, hoşgeldiniz.
1) Net bir şekilde erkek.
2-3)Pakistan ülkemizde çok yaygın değil, nitekim de yerli sarı yüz baskın parçalı bir kuş.
4)Elinizden yem yedirmeyi deneyin, ufak ufak korkutmadan dışarıya çıkartabilirsiniz. Ama çarpabilir, önlemlerinizi alın ve parmağınızşa çıkartın. Zorla parmağa alabilirsiniz. İsteyetek gelmez zaten.
Direkt sünger+sabunla haftada bir temizliyorum, kuru peçeteyle ıslaklığını alıyorum. Izgara teli altında peçete var birde.
Maksimum 3 ay. Yavru henüzMerhaba Arkadaşlar,
Öncelikle selamlar aranıza yeni katıldım. Sizleri boncukla tanıştayım. 1 hafta dır bende. Daha önce gitmediğim bir petshoptan aldım
Birkaç sorum olacak anlayan arkadaşlara cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
1- Aldığım yer yavru erkek olduğunu söyledi. Doğrumudur? ve size kaç aylık?
2- nette baktığıma göre boyutundan yola çıkarak çünkü biraz ufak gibi Pakistan muhabbet kuşu olabilir mi? (Cinsi hakkında bilgi vermedi aldığım yer.)
3- Cinsi ne olabilir?
4- 1 haftalık oldu henüz salmadım. hergün konuşuyorum onunla. Dinliyor ilgili gibi fakat kafesin içerisinde parmağıma henüz gelmedi.
Odaya salsam güvenini kaybeder miyim? Kafesini falanda temizlemem gerek nasıl yapmalıyım sizce?
Herkese hayırlı günler arkadaşlar.
Dişi kuş. Yaşını söyledi mi? Yavru değil çünkü bunu bilerek mi aldınız o yüzden soruyorum..Görsel 1
Görsel 2
Yaklaşık bir ay önce bu kuşu petshoptan aldım. Ancak alırken cinsiyetini sormayı ihmal etmiş bulundum. Dün de çere kabuğu döküldü ve beyaz ve mavi bir renk aldı. Okuduğum kadarıyla beyaz renk çere dişi olabiliyormuş. Biz şimdiye kadar dişi olarak biliyorduk. İnternetteki çere görsellerine göre.
Zaten kendisi erkek kuşlar gibi kur yapmıyo çoğu zaman durgun. Ve sürekli ısırıyor. Bu acayip halleri de dişi olduğunu düşündürtmedi değil.
Bu kuşun cinsi tam olarak ne?
Teşekkürler Merve hanım cevaplarınız için. Birde sormak istediğim bi konu var. Kafesin içindeyken parmağıma gelmiyor. Bugün odaya saldım. Zorlada olsa aldım. Ama ürkütmemeye dikkat ediyorum. Sizce daha çok kafes içindemi yoksa dışındamı eğitmek gerek?Maksimum 3 ay. Yavru henüz
ilk defa kuş sahibi oluyorum açıkçası o detayları bilmiyordum ancak gagası daha siyahDişi kuş. Yaşını söyledi mi? Yavru değil çünkü bunu bilerek mi aldınız o yüzden soruyorum..
Yalnız kuş dişiTekrar Merhaba Arkadaşlar.
Bu yakışıklıda arkadaşımın. Bunu türü nedir sizce?
Merhaba Merve hanım,Yalnız kuş dişi
Merhaba, rica ederimMerhaba Merve hanım,
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Dişi olduğuna eminmisiniz? Arkadaşıma erkek demişler. Dişi olduğunu gösteren ayrıntılar nedir acaba? Biz anlamıyoruz bu konuda detay verirseniz sevinirim.
Merhabalar cinsiyet ve yaş öğrenebilir miyim. Yardımcı olursanız sevinirim.