mustafaolc
Yeni Üye
Tüy sağlığı için b vitamini vermelisiniz. Bt amin forte iyidir. Ama genel itibarıyla gervit multivitamin ve entrobac probiyotik iki kuşunuz için yeterli ve düzenli kullanımda faydalı olacak ürünlerdir.Teşekkur ederim cevabiniz icin bir ufak daha sorayim daha yavrudur kuslar beyaz olan gayet guclu kuvvetli fakat sari olan tuyleri surekli dikliyor ve uyukluyor fakat mama yem falan iyi yiyor daha kuyruk tuyu uzamamis yani 1 aylik degil daha sizce ne yapmak gerekir acep
Yeşilli-sarılı kesin dişi.Yaşlarını ve cinsiyetlerini öğrenebilir miyimEkli dosyayı görüntüle 69314
Kesinlikle 1 yaş üstü olduğuna emin misiniz dişi olanın çünkü bir akrabadan almıştık onu şuan 5-6 aylık falan olması lazımYeşilli-sarılı kesin dişi.
Mavili-beyazlı yandan erkek görünüyor ama yinede önden tekrar atarsanız iyi olur.
İkiside en az bir yaş üstü.
Bana bir yaşına yakın gibi geldiKesinlikle 1 yaş üstü olduğuna emin misiniz dişi olanın çünkü bir akrabadan almıştık onu şuan 5-6 aylık falan olması lazım
Merhaba bende 2 gun once bir minnos sahiplendim. 2 aylik yok bile yeni yeme düşmüş. Size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Benim minnosta geldi bisey yemedi uzun sure. ben yemligin tekini tunegin yakinindaki demire taktim. Yemligin ustundeki kapagida cikardim. O sekilde gitti yemini cok guzel yedi. Hatta cok acikmis uzun sure yedi yavrucak. Size de bu sekilde koymanizi oneririm. Bu arada kusunuzun erkek oldugunu dusunuyorum. Tuyu kadar omru olsun insallah.Merhaba
Bu arkadaş daha bugün geldi yeni evine. Hiç bişey yemiyor içmiyor ama daha çok yeni olduğu için normaldir sanıyorum. Sizce cinsiyet,ırk, yaş nedir?
Merhaba, maşallah çok tatlı bir erkekMerhaba
Bu arkadaş daha bugün geldi yeni evine. Hiç bişey yemiyor içmiyor ama daha çok yeni olduğu için normaldir sanıyorum. Sizce cinsiyet,ırk, yaş nedir?
3 aylık cıvarı dişi, maşallahMerhaba annemin sahiplendiği kuşun yaşı ve cinsiyetini tahmin edebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 69333Ekli dosyayı görüntüle 69334
Bende dişi diye düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 69336Uzun zamandır( 6 yıl)kuş besliyorum fakat yavru kuş çok beslemedim emin de olamadım hem morluk var hem beyazlık beyzalık olunca dişi oluyor biliyorsunuz morluk da var sizce cinsiyeti ne ben dişi diye düşündüm fakat morlukda var kafam karıştı Ekli dosyayı görüntüle 69336Ekli dosyayı görüntüle 69337
Fotoğraf yanıltmıyorsa erkek görünüyor. Ve evet jumbo, satıcının verdiği bilgiler doğru görünüyor..Bu kuşu almayı düşünüyoruz. Satıcı Jumbo erkek ve yeme düşeli 1 hafta olduğunu söyledi. Elimizde başka fotoğraf yok malesef. Dişi mi erkek mi emin olamadik. Yardımcı olabilecek var mı?
Doğrudur. Ve çok net erkek maşallah
Sağ olunDoğrudur. Ve çok net erkek maşallah
aa yerim tahmini 2 yasında erkek