Eydaena
Yeni Üye
Arkadaşlar ben erkek diye düşünüyorum ama cinsi nedir sizce?
Arkadaşlar ben erkek diye düşünüyorum ama cinsi nedir sizce?
Fotoğraf atmamışsınız
Fotoğraf atmamışsınız
Cere odaklı ve göz odaklı fotoğraf atar mısınızSelamun aleyküm muhabbet kuşlarımın cinsiyeti ve kaç aylık olduğunu söyleyebilir misinizResim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
resimyukle.io
Herkese merhabalar
Fotoğraftaki kuşumun yaş ve cinsiyeti nedir yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Dişi ama yaşı için gözü ve alnı bewlli olmalı.
Evet dişi fakat hasta sanırımKuşun cinsiyeti nedir beyazlık ağırlıklı hafif mavilik var dişi gibi geldi
Evet dişi.Kuşun cinsiyeti nedir beyazlık ağırlıklı hafif mavilik var dişi gibi geldi
Size zahmet olmazsa cevap verebilir misinizBöyle olur muResim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
resimyukle.io
Kimi dediniz anlamadım ama yaşları ile cinsiyetlerini söyleyebilirim, mavi vücutlu ve kahverengi gagalı olan dişi kızışmış ve 8 aylık civarı, diğer kuş ise 4 aylıktan küçük büyük ihtimalle erkek cinsiyetinin belli olması için büyümesi gerek.Size zahmet olmazsa cevap verebilir misiniz
Teşekkürler ama mavi vücutlu olanı 2019 yılında aldım 2 yaşında diye biliyorum ama diğerini 2 ay önce 3 buçuk aylık diye aldım burada sordum cinsiyetini 2 ay sonra belli olur dediler o yüzden tekrar sordumKimi dediniz anlamadım ama yaşları ile cinsiyetlerini söyleyebilirim, mavi vücutlu ve kahverengi gagalı olan dişi kızışmış ve 8 aylık civarı, diğer kuş ise 4 aylıktan küçük büyük ihtimalle erkek cinsiyetinin belli olması için büyümesi gerek.
Mavi vücutlu zaten 8a ylık civarı derken büyükte olabilir en az 8 aylık anlamında deim, tam yaş tahmini yapılmıyor maalesefTeşekkürler ama mavi vücutlu olanı 2019 yılında aldım 2 yaşında diye biliyorum ama diğerini 2 ay önce 3 buçuk aylık diye aldım burada sordum cinsiyetini 2 ay sonra belli olur dediler o yüzden tekrar sordum