Mubişaşığı Yeni Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 20 Tepkime puanı 1 6 Nis 2020 #1 Eski sevda papağanımdan kalma 2 tane ballı kraker vardı onu muhabbet kuşuma taktım yerse Bi zararı olur mu sindirim açısından bilgisi olan var mı?
Eski sevda papağanımdan kalma 2 tane ballı kraker vardı onu muhabbet kuşuma taktım yerse Bi zararı olur mu sindirim açısından bilgisi olan var mı?
Adem Abay Yeni Üye Katılım 6 Nis 2020 Mesajlar 16 Tepkime puanı 3 6 Nis 2020 #2 olmaz, ama balli krakerin ev yapimi olanini tercih ediyorum ya da direk dari sapini takarsan olabilir.
olmaz, ama balli krakerin ev yapimi olanini tercih ediyorum ya da direk dari sapini takarsan olabilir.
Mubişaşığı Yeni Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 20 Tepkime puanı 1 6 Nis 2020 #3 Adem Abay' Alıntı: olmaz, ama balli krakerin ev yapimi olanini tercih ediyorum ya da direk dari sapini takarsan olabilir. Genişletmek için tıkla ... Videolardan bakarak deneyeceğim. Teşekkür ederim cevabınız için
Adem Abay' Alıntı: olmaz, ama balli krakerin ev yapimi olanini tercih ediyorum ya da direk dari sapini takarsan olabilir. Genişletmek için tıkla ... Videolardan bakarak deneyeceğim. Teşekkür ederim cevabınız için
SQMHT Paylaşımcı Üye Katılım 25 Mar 2020 Mesajlar 614 Tepkime puanı 129 7 Nis 2020 #4 Mubişaşığı' Alıntı: Videolardan bakarak deneyeceğim. Teşekkür ederim cevabınız için ☺ Genişletmek için tıkla ... Hazır ballı krakerler çok zararlı bal diye yemi yapıştırıyorlar
Mubişaşığı' Alıntı: Videolardan bakarak deneyeceğim. Teşekkür ederim cevabınız için ☺ Genişletmek için tıkla ... Hazır ballı krakerler çok zararlı bal diye yemi yapıştırıyorlar