Kuyruk sallama belirtisi falan hiçbiri yok. Normalde asla nefes sesi gelmez. Enerjik bir kuş. Ama fazla uçunca konduğunda ilk 3,l saniye falan o nefes sesi geliyor. Sonra geçiyorMuhabbet kuşumu odaya saldığımda uzun süre uçup nefes nefese kaldıktan sonra hızlı nefes alış veriş sesi hafif geliyor. Normal midir? Konunca ilk 3 saniye falan geliyor sonra daha gelmiyor.
Ben de yağlanmadan şüphe ettim çünkü petshoptan alalı 3 hafta falan oldu. İkinci salışım. Fazla uçurmadım odayı tanısın diye. Petshopta da kafesinde ucamayacagına göre sanırım yağlanmış biraz. Video atarım tekrar aynı probleme denk gelirsem. Teşekkür ederim ilginizeKuşunuzda yağlanmaya bağlı kilo alış olabilir veya sağlıklı kilo almışta olsa nasıl ki insanlar kilo aldığında çabuk yorulur, kuşlardada öyle oluyor, önemli olan solunum sıkıntısı çekip çekmediği, video atın bakalım
Yağlanma durumunda ne yapmalıyım?Kuşunuzda yağlanmaya bağlı kilo alış olabilir veya sağlıklı kilo almışta olsa nasıl ki insanlar kilo aldığında çabuk yorulur, kuşlardada öyle oluyor, önemli olan solunum sıkıntısı çekip çekmediği, video atın bakalım
Yok o değil. O 3 4 ay önceki başka bir kuşumun fotoğrafı. Orda kabarık durmuş havalar biraz soğuk olduğu için mart nisan aylarında. Onda böyle bir problem yok.Profilinizde ki kuş mu acaba konuyla ilgili olan kuş?
Bu açıdan pek sorunu görünmüyor, siz dediğiniz gibi uçtuktan sonra videoya çekerseniz çok iyi olur
Hep olmuyor o yüzden yakalaması zor oluyor. Bazen çok fazla havada kalınca oluyorBu açıdan pek sorunu görünmüyor, siz dediğiniz gibi uçtuktan sonra videoya çekerseniz çok iyi olur