Daha onceden varmiydi boyle bi sislik? Parmaginla hafif hafif dokun o sislige icerde yumurta hissedicekmisin bakalim fazla bastirma
Bakıyorum ilk defa yumurtlicak 2 yasında dokunuyorum yumuşak yani elime sert birşey degmiyor bilen biri yardim etsin lutfenDaha onceden varmiydi boyle bi sislik? Parmaginla hafif hafif dokun o sislige icerde yumurta hissedicekmisin bakalim fazla bastirma
Varmiydi o sislikBakıyorum ilk defa yumurtlicak 2 yasında dokunuyorum yumuşak yani elime sert birşey degmiyor bilen biri yardim etsin lutfen
Hayır çiftleştikten sonra oluştu son 5-6 gündür net belli sislikVarmiydi o sislik
Ciftlestikten sonra olduysa yumurta vardir hissetmiyosun belkide cunku hassas bisey o yumurtayi anlamakHayır çiftleştikten sonra oluştu son 5-6 gündür net belli sislik
Ne yapmam gerekiyor pekiCiftlestikten sonra olduysa yumurta vardir hissetmiyosun belkide cunku hassas bisey o yumurtayi anlamak
Yuvaya giriyor ama yatmiyor eselenip cikiyorYuvaya girip yatiyomu gun icinde
yumurta olduğunda dokununca anlaşılıyor mu acabaYumurta var gibi duruyor. Ama bazen kuşun yumurtlaması çiftleştikten sonra 20 gün sürebiliyor. Kuşu sık sık gözlemleyin takip edin birkaç gün yumurta sıkışması olmasın olursa hemen müdahale etmeniz gerekir
Anlasiliyor dedim ya ama biraz hassas bilmek lazimyumurta olduğunda dokununca anlaşılıyor mu acaba
İllaki bi sert birşey olur sonuçta o yok isteAnlasiliyor dedim ya ama biraz hassas bilmek lazim
Bugün daha da sisti yağlanma olabilir diyorlar ama sari değil orası pembe sıkışma olsa hareket etmez kabarır diyorlar öyle de değil ayni eskisi gibi yardim lütfen ne yapmam gerekiyirBence de yumurta var. Oraya hafif hafif masaj yapın. Uzun süre yumurtlamama durumunda yumurta sıkışması konusu gündeme gelebilir.
Sabretmen gerekiyor kardesim bi izle bakalim bi kac gun ona gore yazarsBugün daha da sisti yağlanma olabilir diyorlar ama sari değil orası pembe sıkışma olsa hareket etmez kabarır diyorlar öyle de değil ayni eskisi gibi yardim lütfen ne yapmam gerekiyir