B
Bayram
Guest
Ben dişi bir muhabbet kuşu almıştım ama daha cinsini felan bilmiyordum cinsi iyi değilmiş kuşculara göre yavru felan vermezmiş ama ben genede gittim süper bir erkek aldım dişi seçmişti eşini anlaşıyorlardı ama daha sonra ben dişiyi sattım yerine kendim sevdim diye anaç diye bir dişi aldım.
Erkek Muhabbetle Dişi Muhabbet hiç Anlaşamıyorlar Kafeste Ayrı Yerlerde Duruyorlar Sürekli. Sanırım Dişi Büyük Erkekten.
Bülbül gibi şakıyan erkek muhabbetin sesi çıkmaz oldu arada sırada konuşur oldu acaba ne yapmam gerekir birbirlerine alışmaları için.
Günde 1 Ballı Kraker Yiyen Erkek Hiç Yemez Oldu.
LÜTFEN Cevap Verin Çok Zor Durumdayım.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:58 -->-> Daha önceki mesaj 22:36 --
O Kadar Kişi Görmüş Bi Yardım Etmiyorsunuz !
Erkek Muhabbetle Dişi Muhabbet hiç Anlaşamıyorlar Kafeste Ayrı Yerlerde Duruyorlar Sürekli. Sanırım Dişi Büyük Erkekten.
Bülbül gibi şakıyan erkek muhabbetin sesi çıkmaz oldu arada sırada konuşur oldu acaba ne yapmam gerekir birbirlerine alışmaları için.
Günde 1 Ballı Kraker Yiyen Erkek Hiç Yemez Oldu.
LÜTFEN Cevap Verin Çok Zor Durumdayım.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:58 -->-> Daha önceki mesaj 22:36 --
O Kadar Kişi Görmüş Bi Yardım Etmiyorsunuz !